RESOLVED New Install > Windows2003 Server >> ?? Set Path?

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

RESOLVED New Install > Windows2003 Server >> ?? Set Path?

Postby IamJim » 25. October 2013 14:39

Good day and I am sorry to post, but I need to please.

1) New install of xampp on Win2003 R2, install went well and flawless [thank you] and everything worked off C:\ drive

2) I did a search : Search found 221 matches: +set +environment +path

3) What I "did" was then "cut" and "copy" the c:\xampp folder/files to f: [usb drive] and it no longer works, reason being is my drive is just a 9gig SCSI in old Dell PowerEdge 1300 and I was not going to have enough drive space

How may I add that to my path so that that localhost is recognized please?

Thanks in advance~~

Jim
Last edited by IamJim on 11. December 2013 01:34, edited 1 time in total.
IamJim
 
Posts: 56
Joined: 27. April 2009 03:01

Re: New Install > Windows2003 Server >> ?? Set Path?

Postby Altrea » 25. October 2013 14:48

Hi Jim,

Simply execute the setup_xampp.bat script after moving the xampp installation.
That corrects all needed paths.

best wishes,
Altrea
We don't provide any support via personal channels like PM, email, Skype, TeamViewer!

It's like porn for programmers 8)
User avatar
Altrea
AF Moderator
 
Posts: 6754
Joined: 17. August 2009 13:05
XAMPP Version: 5.5.19
Operating System: W7Ux64

Re: New Install > Windows2003 Server >> ?? Set Path?

Postby IamJim » 25. October 2013 16:19

Thank you Altrea, I just ran that command from the E;\ drive, all reported well (have image of results) can I attache here?

But, ==

I went to browser > localhost = Firefox can't establish a connection to the server at localhost.

As I did not have it on, so now?? I must modify my Shortcut/Program files path?

I tried changing Start > All Programs > XAMPP > Start In C:\xampp

to E:\xampp

But will not let me...wants to "delete shortcut"
IamJim
 
Posts: 56
Joined: 27. April 2009 03:01

Re: New Install > Windows2003 Server >> ?? Set Path?

Postby IamJim » 25. October 2013 22:48

Am I better off dumping this? Thing is, the un-installer will not run either as set now.
IamJim
 
Posts: 56
Joined: 27. April 2009 03:01

Re: New Install > Windows2003 Server >> ?? Set Path?

Postby Altrea » 27. October 2013 12:55

Please don't bump your threads without any extra information, exept:
- your thread is pushed of the first page of the forum
- your thread don't get any reply for at least 1 week.

I don't use the installer versions so i can't say anything about the paths of the created icons in there.
Go to your XAMPP folder and start the control panel and try to start the needed components.
If you get problems post the contents of the control panel log window.
We don't provide any support via personal channels like PM, email, Skype, TeamViewer!

It's like porn for programmers 8)
User avatar
Altrea
AF Moderator
 
Posts: 6754
Joined: 17. August 2009 13:05
XAMPP Version: 5.5.19
Operating System: W7Ux64

Re: New Install > Windows2003 Server >> ?? Set Path?

Postby IamJim » 27. October 2013 14:38

1) Sorry

2) I ran Unistall from Start Menu > Browse Path > It did remove start item, and more than likely registry items also

3) e:\xamp still resided

4) From Windows Explorer [File manager really] clicked on Unistall

5) Went thru process, prompting me...no errors.

6) Folder e:\xampp with all files still exist?

thanks...
IamJim
 
Posts: 56
Joined: 27. April 2009 03:01



Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 45 guests