localhost" or "127.0.0.1 - blank page

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

localhost" or "127.0.0.1 - blank page

Postby hipigore » 17. February 2013 10:24

Hello all,

So right to the question.

I've installed Xampp for using wordpress locally.
I've read the manual for the starting the server and everything is running smooth, but when i've reached the part where you must connect to the localhost to be able to configure the mySQl data base and start wordpress i can't log in using the localhost or 127.0.0.1. It shows a blank page and this is happening on both pc's running windows 7. Not a PC issue then.
Some configurations must be changed, but i have no clue which exactly.

As i've checked in the net this is a very often problem faced by users after installing xampp, but sadly i didn't found any solution yet.

Could you please help and advise what is needed to be done to make it work ?

Thank You in advance
hipigore
 
Posts: 1
Joined: 17. February 2013 10:10
XAMPP Version: 5.6.3
Operating System: windows 7

Re: localhost" or "127.0.0.1 - blank page

Postby JonB » 18. February 2013 18:01

Well - does the page http://localhost work? If not what error do you get?
User avatar
JonB
AF Moderator
 
Posts: 3210
Joined: 12. April 2010 16:41
Location: Land of the Blazing Sun
XAMPP Version: 1.8.3-2
Operating System: Windows XP/7 - Fedora 15 1.7.7


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 37 guests