Apache closes only

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

Apache closes only

Postby v.chaves » 07. February 2013 13:05

began when the apache service after a while it just closes, I noticed that he also raises two apache processes :shock: and only a service.

sorry for the english google translator.
v.chaves
 
Posts: 2
Joined: 07. February 2013 12:59
XAMPP Version: 5.6.3
Operating System: WINDOWS

Re: Apache closes only

Postby Altrea » 07. February 2013 13:09

Hi v.chaves,

A short salutation is an act of politeness. Even if the internet is an virtual area, there is always a human being behind the screen. A polite beginning helps to get polite answers too. Please keep that in mind if you start a new thread. Thank you.

v.chaves wrote:began when the apache service after a while it just closes, I noticed that he also raises two apache processes :shock: and only a service.

You are running Apache as Windows service, so are there any messages in your Windows event log relating to apache or httpd process?

best wishes,
Altrea
We don't provide any support via personal channels like PM, email, Skype, TeamViewer!

It's like porn for programmers 8)
User avatar
Altrea
AF Moderator
 
Posts: 6536
Joined: 17. August 2009 13:05
XAMPP Version: 5.5.19
Operating System: W7Ux64

Re: Apache closes only

Postby v.chaves » 07. February 2013 13:22

Altrea wrote:Hi v.chaves,

A short salutation is an act of politeness. Even if the internet is an virtual area, there is always a human being behind the screen. A polite beginning helps to get polite answers too. Please keep that in mind if you start a new thread. Thank you.

v.chaves wrote:began when the apache service after a while it just closes, I noticed that he also raises two apache processes :shock: and only a service.

You are running Apache as Windows service, so are there any messages in your Windows event log relating to apache or httpd process?

best wishes,
Altrea

Sorry Altrea,

And good morning everyone.

I'm using xampp to run apache and I notice that when I start apache it rises by 2 processes the same. What about seviço only 1.

follows apache log...
Code: Select all
[Thu Feb 07 08:36:11 2013] [notice] Parent: Created child process 4660
[Thu Feb 07 08:36:13 2013] [notice] Child 4660: Child process is running
[Thu Feb 07 08:36:13 2013] [notice] Child 4660: Acquired the start mutex.
[Thu Feb 07 08:36:13 2013] [notice] Child 4660: Starting 250 worker threads.
[Thu Feb 07 08:36:13 2013] [notice] Child 4660: Starting thread to listen on port 443.
[Thu Feb 07 08:36:13 2013] [notice] Child 4660: Starting thread to listen on port 80.
[Thu Feb 07 08:36:49 2013] [notice] Parent: Received shutdown signal -- Shutting down the server.
[Thu Feb 07 08:36:49 2013] [notice] Child 4660: Exit event signaled. Child process is ending.
[Thu Feb 07 08:36:50 2013] [notice] Child 4660: Released the start mutex
[Thu Feb 07 08:36:51 2013] [notice] Child 4660: Waiting for 250 worker threads to exit.
[Thu Feb 07 08:37:40 2013] [notice] Child 4660: All worker threads have exited.
Error in my_thread_global_end(): 2 threads didn't exit
[Thu Feb 07 08:37:45 2013] [notice] Child 4660: Child process is exiting


follows windows log...
Code: Select all
Nome do Log:   Application
Fonte:         Application Error
Data:          07/02/2013 08:37:45
Identificação do Evento:1000
Categoria da Tarefa:(100)
Nível:         Erro
Palavras-chave:Clássico
Usuário:       N/D
Computador:    tic01
Descrição:
Nome de aplicativo com falha: apache.exe, versão: 2.2.6.0, carimbo de hora: 0x46f2f454
Nome do módulo de falhas: ntdll.dll, versão: 6.1.7601.17725, carimbo de hora: 0x4ec49b60
Código de exceção: 0xc0000005
Deslocamento com falha: 0x00052d24
Identificação do processo com falha: 0x1234
Hora de início do aplicativo com falha: 0x01ce0527544d5df8
Caminho do aplicativo com falha: C:\xampp\apache\bin\apache.exe
FCaminho do módulo de falhas: C:\Windows\SYSTEM32\ntdll.dll
Identificação do Relatório: c9dd698c-711a-11e2-801a-90e6ba137953
XML de Evento:
<Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">
  <System>
    <Provider Name="Application Error" />
    <EventID Qualifiers="0">1000</EventID>
    <Level>2</Level>
    <Task>100</Task>
    <Keywords>0x80000000000000</Keywords>
    <TimeCreated SystemTime="2013-02-07T11:37:45.000000000Z" />
    <EventRecordID>41039</EventRecordID>
    <Channel>Application</Channel>
    <Computer>tic01</Computer>
    <Security />
  </System>
  <EventData>
    <Data>apache.exe</Data>
    <Data>2.2.6.0</Data>
    <Data>46f2f454</Data>
    <Data>ntdll.dll</Data>
    <Data>6.1.7601.17725</Data>
    <Data>4ec49b60</Data>
    <Data>c0000005</Data>
    <Data>00052d24</Data>
    <Data>1234</Data>
    <Data>01ce0527544d5df8</Data>
    <Data>C:\xampp\apache\bin\apache.exe</Data>
    <Data>C:\Windows\SYSTEM32\ntdll.dll</Data>
    <Data>c9dd698c-711a-11e2-801a-90e6ba137953</Data>
  </EventData>
</Event>
v.chaves
 
Posts: 2
Joined: 07. February 2013 12:59
XAMPP Version: 5.6.3
Operating System: WINDOWS


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 40 guests