one virtual host site works, one doesn't

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

one virtual host site works, one doesn't

Postby regeisle » 22. January 2013 16:37

trying to work with a simple xampp setup on window 8. I have my site folders outside of htdocs, and have that working correctly for only 1 of 2 sites. I have the httpd.conf updated so it can work with outside directories, and i have the windows hosts file and httpd-vhosts.conf configured with my sites.

I'm trying to get two dev sites working, one called "brainiac" and one called "gybeta".

Hosts file has:

127.0.0.1 brainiac
127.0.0.1 gybeta

httpd-vhosts.conf has

<VirtualHost *:80>
ServerName brainiac
DocumentRoot "W:\Dropbox\Geisler Young\clients\normal modes\brainiac\web staging"
<Directory "W:\Dropbox\Geisler Young\clients\normal modes\brainiac\web staging">
IndexOptions +FancyIndexing NameWidth=*
Options Includes FollowSymLinks Indexes
AllowOverride All
Order allow,deny
Allow from all
</Directory>
</VirtualHost>

<VirtualHost *:80>
ServerName gybeta
DocumentRoot "W:\Dropbox\Geisler Young\web site\beta\site"
<Directory "W:\Dropbox\Geisler Young\web site\beta\site">
IndexOptions +FancyIndexing NameWidth=*
Options Includes FollowSymLinks Indexes
AllowOverride All
Order allow,deny
Allow from all
</Directory>
</VirtualHost>

When I type in "brainiac" the site loads. (no quotes) When I type in "gybeta" i get Web Page not available, and the address bar has https://example-domain-please-change-me.com/

Any idea why one would work and not the other? the gydev VH was just copied from the working one with a few lines changed.

Thanks in advance!
regeisle
 
Posts: 1
Joined: 22. January 2013 16:33
XAMPP Version: 5.6.3
Operating System: windows 8 pro

Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 42 guests