No content on web pages

Problems with the Mac OS X version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

No content on web pages

Postby tryin_to_learn » 17. September 2012 01:31

I'm running 1.7.2a for Mac. Have never had trouble until a few days ago. Suddenly, when I try to view my php site via localhost, there is no content on any of the pages. I'm not getting a 404 - not getting a db connection message - just zero content. When I do a view source, there's nothing there. Someone suggested it might be a permissions issue so I checked and although my username had read/write permissions for all the folders, 'admin' and 'everyone' only had read permissions for the xamppfiles, htdocs and the root folder of the site so I changed all of them to read/write. I'm not sure if that was wise but I didn't know what else to try. However, wise or not, it didn't work. I thought maybe I needed a whole new repository now that the permissions were changed so I deleted the original and cloned again. That didn't make a difference, either. I still can't bring up any files from the site.

Everything on my XAMPP console seems to be running fine. The error_log for the past few days has this - none of which I know how to interpret but it was Thurs, Sept 13th when I started having problems:

[Thu Sep 13 13:36:49 2012] [warn] child process 3599 still did not exit, sending a SIGTERM
[Thu Sep 13 13:36:49 2012] [warn] child process 561 still did not exit, sending a SIGTERM
[Thu Sep 13 13:36:49 2012] [warn] child process 562 still did not exit, sending a SIGTERM
[Thu Sep 13 13:36:49 2012] [warn] child process 563 still did not exit, sending a SIGTERM
[Thu Sep 13 13:36:49 2012] [warn] child process 3666 still did not exit, sending a SIGTERM
[Thu Sep 13 13:36:49 2012] [warn] child process 6234 still did not exit, sending a SIGTERM
[Thu Sep 13 13:36:49 2012] [warn] child process 3593 still did not exit, sending a SIGTERM
[Thu Sep 13 13:36:49 2012] [warn] child process 7783 still did not exit, sending a SIGTERM
[Thu Sep 13 13:36:49 2012] [warn] child process 570 still did not exit, sending a SIGTERM
[Thu Sep 13 13:36:49 2012] [warn] child process 571 still did not exit, sending a SIGTERM
[Thu Sep 13 13:36:51 2012] [warn] child process 3599 still did not exit, sending a SIGTERM
[Thu Sep 13 13:36:51 2012] [warn] child process 561 still did not exit, sending a SIGTERM
[Thu Sep 13 13:36:51 2012] [warn] child process 562 still did not exit, sending a SIGTERM
[Thu Sep 13 13:36:51 2012] [warn] child process 563 still did not exit, sending a SIGTERM
[Thu Sep 13 13:36:51 2012] [warn] child process 3666 still did not exit, sending a SIGTERM
[Thu Sep 13 13:36:51 2012] [warn] child process 6234 still did not exit, sending a SIGTERM
[Thu Sep 13 13:36:51 2012] [warn] child process 3593 still did not exit, sending a SIGTERM
[Thu Sep 13 13:36:51 2012] [warn] child process 7783 still did not exit, sending a SIGTERM
[Thu Sep 13 13:36:51 2012] [warn] child process 570 still did not exit, sending a SIGTERM
[Thu Sep 13 13:36:51 2012] [warn] child process 571 still did not exit, sending a SIGTERM
[Thu Sep 13 13:36:53 2012] [warn] child process 3599 still did not exit, sending a SIGTERM
[Thu Sep 13 13:36:53 2012] [warn] child process 561 still did not exit, sending a SIGTERM
[Thu Sep 13 13:36:53 2012] [warn] child process 562 still did not exit, sending a SIGTERM
[Thu Sep 13 13:36:53 2012] [warn] child process 563 still did not exit, sending a SIGTERM
[Thu Sep 13 13:36:53 2012] [warn] child process 3666 still did not exit, sending a SIGTERM
[Thu Sep 13 13:36:53 2012] [warn] child process 6234 still did not exit, sending a SIGTERM
[Thu Sep 13 13:36:53 2012] [warn] child process 3593 still did not exit, sending a SIGTERM
[Thu Sep 13 13:36:53 2012] [warn] child process 7783 still did not exit, sending a SIGTERM
[Thu Sep 13 13:36:53 2012] [warn] child process 570 still did not exit, sending a SIGTERM
[Thu Sep 13 13:36:53 2012] [warn] child process 571 still did not exit, sending a SIGTERM
[Thu Sep 13 13:36:55 2012] [notice] caught SIGTERM, shutting down
[Thu Sep 13 16:55:45 2012] [warn] Init: Session Cache is not configured [hint: SSLSessionCache]
[Thu Sep 13 16:55:55 2012] [notice] Digest: generating secret for digest authentication ...
[Thu Sep 13 16:55:55 2012] [notice] Digest: done
[Thu Sep 13 16:55:57 2012] [notice] Apache/2.2.12 (Unix) DAV/2 mod_ssl/2.2.12 OpenSSL/0.9.8k PHP/5.3.0 mod_perl/2.0.4 Perl/v5.10.0 configured -- resuming normal operations
[Thu Sep 13 17:00:15 2012] [error] [client 127.0.0.1] File does not exist: /Applications/XAMPP/xamppfiles/htdocs/__ShrinkOffice
[Thu Sep 13 17:49:30 2012] [notice] caught SIGTERM, shutting down
[Fri Sep 14 08:28:13 2012] [warn] Init: Session Cache is not configured [hint: SSLSessionCache]
[Fri Sep 14 08:28:44 2012] [notice] Digest: generating secret for digest authentication ...
[Fri Sep 14 08:28:44 2012] [notice] Digest: done
[Fri Sep 14 08:28:59 2012] [notice] Apache/2.2.12 (Unix) DAV/2 mod_ssl/2.2.12 OpenSSL/0.9.8k PHP/5.3.0 mod_perl/2.0.4 Perl/v5.10.0 configured -- resuming normal operations
[Sat Sep 15 10:08:51 2012] [error] [client 127.0.0.1] File does not exist: /Applications/XAMPP/xamppfiles/htdocs/ShrinkOffice, referer: http://localhost/ShrinkOffice/clients.php
[Sat Sep 15 21:15:01 2012] [error] [client 127.0.0.1] File does not exist: /Applications/XAMPP/xamppfiles/htdocs/index.html
[Sun Sep 16 09:12:55 2012] [notice] caught SIGTERM, shutting down
[Sun Sep 16 17:44:35 2012] [warn] Init: Session Cache is not configured [hint: SSLSessionCache]
[Sun Sep 16 17:44:38 2012] [notice] Digest: generating secret for digest authentication ...
[Sun Sep 16 17:44:38 2012] [notice] Digest: done
[Sun Sep 16 17:44:39 2012] [notice] Apache/2.2.12 (Unix) DAV/2 mod_ssl/2.2.12 OpenSSL/0.9.8k PHP/5.3.0 mod_perl/2.0.4 Perl/v5.10.0 configured -- resuming normal operations
tryin_to_learn
 
Posts: 54
Joined: 18. January 2007 16:04

Re: No content on web pages

Postby macmmpp » 17. November 2012 07:47

you might want to change your php file permissions to 755
open Terminal, at prompt, type ls -la, you should see something like rwxr-xr-x, if you don't see the x meaning the php file does not have excute permissions therefore it won't do anything
macmmpp
 
Posts: 2
Joined: 17. November 2012 06:00
XAMPP Version: 5.5.19
Operating System: Mountail Lion10.8.2

Re: No content on web pages

Postby tryin_to_learn » 21. November 2012 04:19

Thanks for the suggestion. I eventually got the problem fixed although I couldn't tell you what all was wrong. I know that part of it was that Skype was using a port that was needed for something else - but as I recall, that was only part of it.
tryin_to_learn
 
Posts: 54
Joined: 18. January 2007 16:04


Return to XAMPP for Mac OS X

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests