Tomcat won't run

Hier geht es um XAMPP AddOns wie z. B. das Apache-Konfigurations-Tool Apanatschi. Irgendwelche Probleme damit oder Fragen dazu? Dann ist hier genau der richtige Ort um nachzufragen.

Tomcat won't run

Postby laceja » 12. July 2010 18:43

I am very new to Tomcat. I had been using WAMP before, but decided to switch to XAMPP, so I could use the Tomcat add on. I apologize for asking for this simple assistance. I imagine it has already been asked and answered many times. However, it seems almost everything in is German and I speak no German. Anyway, here's my question:

I downloaded and installed the XAMPP Apache server, which is working just fine. I tested it with my PHP application. However, I also downloaded and installed the Tomcat add on and, when I click the "start" button, it starts, but is not running. I checked the log folder, but it is completely empty. I need some guidance to get Tomcat running. I hope someone there can help me.

XAMPP with Tomcat add on for Windows XP. Installed the .exe install scripts.

I should also mention, I have jdk1.6.0_20 and jre6 installed.

Thanks in advance for your patience and help.

It seems that Tomcat is indeed running. I was able to display the welcome page. However, it doesn't say it's "running" on the XAMPP control panel. Also, the "Start" button still says "Start", so how do I "Stop" it?
Posts: 6
Joined: 12. July 2010 18:35

Return to XAMPP AddOns

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest