short_open_tag = On

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

short_open_tag = On

Postby jmair » 21. January 2010 18:24

I've been trying to set the "short_open_tag =" to "On" in the php.ini (located in the xampp\php folder ). But when I check the Php phpinfo(), the short_open_tag switch still shows Off.

I've start/stopped apache and used xampp_restart.exe countless times.

Here's what I have in my php.ini
Code: Select all
short_open_tag = On
;   Default Value:On
;   Development Value: Off
;   Production Value: Off


Any ideas?
jmair
 
Posts: 4
Joined: 21. January 2010 18:16

Re: short_open_tag = On

Postby Wiedmann » 21. January 2010 18:47

Here's what I have in my php.ini

Revert your change in this line, instead adjust the correct line (~226).

I've been trying to set the "short_open_tag =" to "On"

But the best solution is to correct your scripts (even you have more then one or two to change ;-) )...
Wiedmann
AF Moderator
 
Posts: 17106
Joined: 01. February 2004 12:38
Location: Stuttgart / Germany

Re: short_open_tag = On

Postby jmair » 21. January 2010 18:53

Wiedmann wrote:
Here's what I have in my php.ini

Revert your change in this line, instead adjust the correct line (~226).

I've been trying to set the "short_open_tag =" to "On"

But the best solution is to correct your scripts (even you have more then one or two to change ;-) )...

That's too funny. Thanks! I never bothered to "find" the next short_open_tag" in the php.ini, the one that needed to be changed.
Thanks again! :D
jmair
 
Posts: 4
Joined: 21. January 2010 18:16


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: Altrea, persiatis and 38 guests