NOT FOUND http://localhost/xampp/splash.php

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

NOT FOUND http://localhost/xampp/splash.php

Postby moxie » 06. May 2009 03:30

I downloaded the XAMPPLITE 1.7 and was following along the directions until I got to: in a browser of your choice, navigate to http://localhost/xampp/splash.php which brought me to an unfound page. Then I thought maybe it was Internet Explorer, so I tried it in Firefox to no avail. What do I do now?
moxie
 
Posts: 2
Joined: 06. May 2009 03:16

Re: NOT FOUND http://localhost/xampp/splash.php

Postby Sharley » 06. May 2009 04:31

...following along the directions
Which direction?

If you get errors check the xampp\apache\logs\error.log file for more detailed error messages.

Make sure that Apache is running by running xampp\xampp-control.exe and observing that Apache is showing running in green if you have started Apache.

Then go to http://localhost/ in your browser not to the URI you posted here but if Apache is running then you should still be able to access that URI.

Item3 in the Quick Installation section of the readme_en.txt file.
User avatar
Sharley
AF Moderator
 
Posts: 3316
Joined: 03. October 2008 05:10
Location: Yeppoon, Australia Time Zone: GMT/UTC+10
XAMPP Version: 5.6.3
Operating System: Win 7 Pro 32bit/XP Pro SP3

Re: NOT FOUND http://localhost/xampp/splash.php

Postby moxie » 06. May 2009 16:29

Thanks, I had it showing in green that it was 'running' and then I went to the browser to input the http://localhost and/or the above url but neither work. they just go to a page that says it is not found
moxie
 
Posts: 2
Joined: 06. May 2009 03:16


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 32 guests