Can't get Perl to work

Alles, was Perl betrifft, kann hier besprochen werden.

Can't get Perl to work

Postby DKY » 23. March 2006 21:59

I've installed the Perl add on (Perl 5.8.7-2.2.0-pl2), ran the .bat file that I was supposed to run, and restarted Apache but can't seem to get Perl to work. I get the 'Access forbidden page. Do I need to redo the shebang line or something? If so, what do I make it?
DKY
 
Posts: 15
Joined: 23. March 2006 21:35
XAMPP Version: 5.5.19
Operating System: Windows Server 2003 sp2

Postby DKY » 23. March 2006 22:09

by the way, my perl.exe is located at
C:/XAMPP/xampp/perl/bin/perl.exe
so, my shebang looks like so
#!C:/XAMPP/xampp/perl/bin/perl.exe
DKY
 
Posts: 15
Joined: 23. March 2006 21:35
XAMPP Version: 5.5.19
Operating System: Windows Server 2003 sp2

Postby DKY » 26. March 2006 16:04

I still can't figure out what the problem is and I don't understand German so it's difficult to search on this forum for an answer to my Access Forbidden! page. I can get php to work and html files but just can't get perl files to work. I'm trying to run a simple test.cgi file (which is a simple hello world script) and the code looks like so:
Code: Select all
#!C:/XAMPP/xampp/perl/bin/perl.exe
print "Content-type: text/html\n\n";
print "<html><body><center><b>Hello World!</b></body></html>";


My cgi-bin is located on a slave drive on my machine, so I went into the http.conf file for apache and changed it to the proper location. I did the same with the htdocs directory only it seems to work. Other than that, I'm at a loss and pulling out my hair. Help???
DKY
 
Posts: 15
Joined: 23. March 2006 21:35
XAMPP Version: 5.5.19
Operating System: Windows Server 2003 sp2


Return to Perl

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests