I getting error when publish php appliation on wamp server

Alles, was PHP betrifft, kann hier besprochen werden.

I getting error when publish php appliation on wamp server

Postby pk.vk05 » 15. September 2017 05:42

Hi Support,

i have install wamp server on window 2012 r2 and when i publish application on this then getting error message.

Please find the error message in below:

1. Notice: Use of undefined constant DBNAME - assumed 'DBNAME' in C:\wamp64\www\edu_portal_gj\lib\config.php on line 11

3.Notice: Use of undefined constant DBUSER - assumed 'DBUSER' in C:\wamp64\www\edu_portal_gj\lib\config.php on line 12

4.Notice: Use of undefined constant DBPASS - assumed 'DBPASS' in C:\wamp64\www\edu_portal_gj\lib\config.php on line 13

5.Notice: Use of undefined constant SITE_URL - assumed 'SITE_URL' in C:\wamp64\www\edu_portal_gj\lib\config.php on line 14

6.Notice: Use of undefined constant SITE_FS_PATH - assumed 'SITE_FS_PATH' in C:\wamp64\www\edu_portal_gj\lib\config.php on line 18
pk.vk05
 
Posts: 1
Joined: 15. September 2017 05:37
XAMPP version: 5
Operating System: server 2012 r

Re: I getting error when publish php appliation on wamp serv

Postby Altrea » 15. September 2017 06:30

Hi,

Ask at the wamp support board. We only provide support for XAMPP which is a completely different AMP Webserver Stack.

Best wishes,
Altrea
We don't provide any support via personal channels like PM, email, Skype, TeamViewer!

It's like porn for programmers 8)
User avatar
Altrea
AF Moderator
 
Posts: 8892
Joined: 17. August 2009 13:05
XAMPP version: several
Operating System: Windows 10 Pro x64

Re: I getting error when publish php appliation on wamp serv

Postby Nobbie » 15. September 2017 10:11

As already mentioned, you are in the wrong forum, this is the XAMPP forum, not the WAMP forum.

Anyway, these messages arent errors but notices only and you easily can fix them by:

a) edit C:\wamp64\www\edu_portal_gj\lib\config.php

b) proceed to the lines 11, 12, 13, 14 and 14 (according to the notices)

c) look for DBNAME, DBUSER, DBPASS, SITE_URL and SITE_FS_PATH in the PHP Code and finally put single quotes around these strings (i.e. DBNAME becomes 'DBNAME', DBPASS becomse 'DBPASS' etc. pp.).

Then try again. Last not least proceed to the developer of edu_portal (?) and tell them about their faulty code.
Nobbie
 
Posts: 9628
Joined: 09. March 2008 13:04


Return to PHP

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests