Problem with the configuration

Alles, was PHP betrifft, kann hier besprochen werden.

Problem with the configuration

Postby maxmouse » 04. April 2009 22:34

So I installed the apache server ver 2.2 and start to install php 5.2.9 but what happened ... When i write in notepad - <? php echo phpinfo() ; ?> and try to load the page in the browser when it's supposed to show the phpinfo page it doesnt show that ! After a long time and after a lot of reading of installation guide I don't know where the problem is ? I copied the php5ts.dll in system32 - I've renamed the php-ini-recommended in php-ini but nothing changed ... somebody who can suppose where is the solution ?
maxmouse
 
Posts: 4
Joined: 04. April 2009 22:26

Re: Problem with the configuration

Postby Wiedmann » 04. April 2009 22:53

it's supposed to show the phpinfo page it doesnt show that

What happens instead?
Wiedmann
AF Moderator
 
Posts: 17106
Joined: 01. February 2004 12:38
Location: Stuttgart / Germany

Re: Problem with the configuration

Postby maxmouse » 05. April 2009 09:15

it shows a white screen with the following content -

<?php echo phpinfo(); ?>
maxmouse
 
Posts: 4
Joined: 04. April 2009 22:26

Re: Problem with the configuration

Postby Wiedmann » 05. April 2009 13:21

You have read this page: http://de.php.net/manual/en/install.unix.apache2.php ?

(especially step 14 and 15)
Wiedmann
AF Moderator
 
Posts: 17106
Joined: 01. February 2004 12:38
Location: Stuttgart / Germany

Re: Problem with the configuration

Postby maxmouse » 05. April 2009 20:14

Yes I read it a lot of time and whatever I do the result is the same --- The same white page with the text file ........ PLS help me hw to resolve the problem !
maxmouse
 
Posts: 4
Joined: 04. April 2009 22:26

Re: Problem with the configuration

Postby Wiedmann » 05. April 2009 20:29

The code in your first post have no typo?
Wiedmann
AF Moderator
 
Posts: 17106
Joined: 01. February 2004 12:38
Location: Stuttgart / Germany

Re: Problem with the configuration

Postby maxmouse » 05. April 2009 20:50

I've tried what I could imagine and I have not improved anything :(
maxmouse
 
Posts: 4
Joined: 04. April 2009 22:26


Return to PHP

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests