Apache won't start

Alles, was den Apache betrifft, kann hier besprochen werden.

Apache won't start

Postby jazzzbo » 26. June 2015 15:41

I just reinstalled xampp. Yesterday, it worked. This morning, it won't start. This is what it says on the Control Panel

8:34:16 AM [Apache] Attempting to start Apache app...
8:34:16 AM [Apache] Status change detected: running
8:34:17 AM [Apache] Status change detected: stopped
8:34:17 AM [Apache] Error: Apache shutdown unexpectedly.
8:34:17 AM [Apache] This may be due to a blocked port, missing dependencies,
8:34:17 AM [Apache] improper privileges, a crash, or a shutdown by another method.
8:34:17 AM [Apache] Press the Logs button to view error logs and check
8:34:17 AM [Apache] the Windows Event Viewer for more clues
8:34:17 AM [Apache] If you need more help, copy and post this
8:34:17 AM [Apache] entire log window on the forums

here is the last line of the error log
[Fri Jun 26 00:36:15.658562 2015] [:error] [pid 6544:tid 1864] [client ::1:52401] PHP Warning: mysql_close(): 33 is not a valid MySQL-Link resource in C:\\xampp\\htdocs\\R1\\administrator\\components\\com_akeeba\\engine\\Driver\\Mysql.php on line 143, referer: http://localhost/R1/administrator/index.php?option=com_akeeba&view=buadmin


I'm totally unfamiliar with this. Please help!
jazzzbo
 
Posts: 2
Joined: 24. September 2011 22:52

Re: Apache won't start

Postby jazzzbo » 26. June 2015 16:03

I fixed it. I was missing the php directory
jazzzbo
 
Posts: 2
Joined: 24. September 2011 22:52


Return to Apache

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests