Apache Problem detected

Alles, was den Apache betrifft, kann hier besprochen werden.

Apache Problem detected

Postby brandozz » 17. May 2013 22:29

I've attempted to upgrade xampp on my machine but Apache is misbehaving. Everytime I try to change the ports it appears that everything is working but I get a 404 when I try to go to "localhost", when I try rebooting I get the following in Control Panel:

4:25:48 PM [Apache] Problem detected!
4:25:48 PM [Apache] Port 123 in use by "httpd.exe"!
4:25:48 PM [Apache] Apache WILL NOT start without the configured ports free!
4:25:48 PM [Apache] You need to uninstall/disable/reconfigure the blocking application
4:25:48 PM [Apache] or reconfigure Apache to listen on a different port
4:25:48 PM [Apache] Problem detected!
4:25:48 PM [Apache] Port 456 in use by "httpd.exe"!
4:25:48 PM [Apache] Apache WILL NOT start without the configured ports free!
4:25:48 PM [Apache] You need to uninstall/disable/reconfigure the blocking application
4:25:48 PM [Apache] or reconfigure Apache to listen on a different port

Are these bad ports? I'm not sure how to tell which ports are available for use.
brandozz
 
Posts: 6
Joined: 17. May 2013 15:42
Operating System: Windows

Re: Apache Problem detected

Postby Nobbie » 18. May 2013 17:32

Obviously, you are trying to start Apache TWICE!

You must find out where and why.
Nobbie
 
Posts: 8779
Joined: 09. March 2008 13:04


Return to Apache

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests