linking to tables within database doesn't work

Irgendwelche Probleme mit XAMPP für Windows? Dann ist hier genau der richtige Ort um nachzufragen.

linking to tables within database doesn't work

Postby ruud00000 » 08. September 2004 14:57

When I enter a database I get the message that extra options to work with linked tables are not enabled, referring to following helpmessage :

$cfg['Servers'][$i]['pmadb'] string :
Starting with version 2.3.0 phpMyAdmin offers a lot of features to work with master / foreign - tables. To use those as well as the bookmark feature you need special tables with a predefined structure, which we explain below.
If you are the only user of this phpMyAdmin installation, you can use your current database to store those special tables; in this case, just put your current database name in $cfg['Servers'][$i]['pmadb'].

Well as far as I know I'm the only user so I added the database name in config.inc.php in the line :
$cfg['Servers'][$i]['pmadb'] = 'ehbi';
but still get the error message indicating that I should add the database name in that line.

What to do?

Here's what I have running:
ApacheFriends XAMPP for windows Version 0.9 (WindowsApache + MySQL +PHP + Perl) :
+ Apache 2.0.47
+ MySQL 4.0.14
+ PHP 4.3.3 rc2 + PEAR
+ mod_php 4.3.3 rc2
+ Perl 5.8.0
+ mod_perl 1.99_10 dev
+ mod_ssl 2.0.47
+ openssl 0.9.7b
+ mod_auth_mysql (only experimental)
+ PHPMyAdmin 2.5.2 rc1
ruud00000
 
Posts: 5
Joined: 07. January 2004 11:56

Postby ruud00000 » 08. September 2004 14:59

By the way feel free to answer in German
ruud00000
 
Posts: 5
Joined: 07. January 2004 11:56


Return to XAMPP für Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests