xampp installiert und apanatschi geht aber net !!!

Irgendwelche Probleme mit XAMPP für Windows? Dann ist hier genau der richtige Ort um nachzufragen.

xampp installiert und apanatschi geht aber net !!!

Postby zero12332112332 » 05. August 2004 19:46

also ich habe wampp installiert functioniert auch gut !!! aber ohne vhost!!!
ich habe apanatschi installiert und damit einen vhost erstellt. aber wenn ich diesen dann aufrufe dann kommt folgende fehler meldung

The page cannot be found
The page you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.
--------------------------------------------------------------------------------

Please try the following:

Make sure that the Web site address displayed in the address bar of your browser is spelled and formatted correctly.
If you reached this page by clicking a link, contact the Web site administrator to alert them that the link is incorrectly formatted.
Click the Back button to try another link.
HTTP Error 404 - File or directory not found.
Internet Information Services (IIS)

--------------------------------------------------------------------------------

Technical Information (for support personnel)

Go to Microsoft Product Support Services and perform a title search for the words HTTP and 404.
Open IIS Help, which is accessible in IIS Manager (inetmgr), and search for topics titled Web Site Setup, Common Administrative Tasks, and About Custom Error Messages.

was kann man dagegen tun ?
bitte um schnelles antworten #Danke# :D
zero12332112332
 
Posts: 4
Joined: 05. August 2004 18:58

Postby Kristian Marcroft » 06. August 2004 10:35

Hi,

das ist weder eine Fehlermeldung von XAMPP noch vom Apanatschi...
Diese Fehlermeldung kommt von deinem IIS (Internet Information Server)
Läuft XAMPP überhaupt?

So long
KriS
User avatar
Kristian Marcroft
AF Moderator
 
Posts: 2962
Joined: 03. January 2003 12:08
Location: Diedorf


Return to XAMPP für Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests