Created procedures not showing?

Problems with the Mac OS X version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

Created procedures not showing?

Postby Marie-Andree » 07. March 2017 02:54

Hello,

My name is Marie and I am new here. I have been creating procedures under my database and they are not showing on the left end side menu. I am using this version of XAMPP: OS X 5.6.28.

Image

Any thoughts?

Thank you!
Marie-Andree
 
Posts: 2
Joined: 07. March 2017 02:41
XAMPP version: OS X 5.6.28
Operating System: OS X El Capitain

Re: Created procedures not showing?

Postby Altrea » 07. March 2017 07:43

Hi Marie,

Did you click on the "+" to button in front of "Procedures"?
Was the Stored Procedure committed successfully?

Difficult to analyse anything with that amount information.

best wishes,
Altrea
We don't provide any support via personal channels like PM, email, Skype, TeamViewer!

It's like porn for programmers 8)
User avatar
Altrea
AF Moderator
 
Posts: 8963
Joined: 17. August 2009 13:05
XAMPP version: several
Operating System: Windows 10 Pro x64

Re: Created procedures not showing?

Postby Marie-Andree » 07. March 2017 20:22

Hello Altrea,

Thank you for replying.

To answer your question, there are no + sign for procedures, only for each tables.

After I create the procedure, it's telling me it's created, as you can see below:

Image

Although, underneath the routine sections there is nothing?

I am really unsure of what I am doing wrong?

Thank you,
Marie-Andree
 
Posts: 2
Joined: 07. March 2017 02:41
XAMPP version: OS X 5.6.28
Operating System: OS X El Capitain

Re: Created procedures not showing?

Postby Altrea » 07. March 2017 21:52

Marie-Andree wrote:To answer your question, there are no + sign for procedures, only for each tables.

:!: :?: on your own screenshot there is a + sign in front of procedures
We don't provide any support via personal channels like PM, email, Skype, TeamViewer!

It's like porn for programmers 8)
User avatar
Altrea
AF Moderator
 
Posts: 8963
Joined: 17. August 2009 13:05
XAMPP version: several
Operating System: Windows 10 Pro x64

Re: Created procedures not showing?

Postby Nobbie » 07. March 2017 22:34

Marie-Andree wrote:To answer your question, there are no + sign for procedures, only for each tables.


What?? Are you blind? What is that:

Image

Did you accidently create the procuderes in the wrong context?
Nobbie
 
Posts: 9769
Joined: 09. March 2008 13:04


Return to XAMPP for Mac OS X

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests