my home sites folder doesn't work after upgrade

Problems with the Mac OS X version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

my home sites folder doesn't work after upgrade

Postby markarcane » 22. February 2017 14:08

Hi. I've just upgraded to XAMPP 7.1.1 (I'm not now sure of my previous version).

I keep my websites in '/Users/mark/Sites/' this has always worked with XAMPP in the past.

After upgrade 'http://localhost/' is working fine but 'http://localhost/~mark/' is saying 'object not found'.

The 'getting started' window lists this url as correct:-

-> 'Or you put your Websites in the Sites-Folder in your Home and access them via http://localhost/~mark/.'

Do I have to configure something to get this working again?
markarcane
 
Posts: 1
Joined: 22. February 2017 13:58
XAMPP version: 7.1.1
Operating System: Mac OS Sierra 10.12.2

Re: my home sites folder doesn't work after upgrade

Postby gonia_ru » 28. February 2017 22:34

I have a similar problem. With older version of xampp everything worked great. At v.7.1.1 I have an issue when added vhost.conf localhost starts giving 403 error and sites on virtual hosts is inaccessible - bad request (400 error). What should I do to fix it?
gonia_ru
 
Posts: 1
Joined: 28. February 2017 22:23
XAMPP version: 7.1.1
Operating System: Sierra 10.12.3

Re: my home sites folder doesn't work after upgrade

Postby Nobbie » 28. February 2017 22:59

gonia_ru wrote:What should I do to fix it?


Find the error in your error in your configuration, what else?
Nobbie
 
Posts: 9569
Joined: 09. March 2008 13:04


Return to XAMPP for Mac OS X

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests