Uninstaller not running! Force empty trash...

Problems with the Mac OS X version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

Uninstaller not running! Force empty trash...

Postby lee_m » 30. October 2015 12:41

Hi Everyone,

For some reasons my Xampp uninstaller wasn't running so i decided to try in deleting the folder and "force empty trash" with terminal command (yes, i know stupid idea overall). The folder was correctly deleted but now when trying to re-install Xampp the servers aren't connecting, some previous settings/files are conflicting i guess.

What should i do or look for ? Any suggestions?

Thx in advance for your help.

lee_m
lee_m
 
Posts: 3
Joined: 30. October 2015 12:31
Operating System: OSX 10.10.2

Re: Uninstaller not running! Force empty trash...

Postby Nobbie » 30. October 2015 14:00

lee_m wrote:some previous settings/files are conflicting i guess.


I dont think so.

lee_m wrote:What should i do or look for ? Any suggestions?


Look into the error_log of Apache and (if there is such thing) into system error log. There is no error message and nothing?? (You did not apply any message here).#

What do you mean with "arent connecting"??
Nobbie
 
Posts: 8778
Joined: 09. March 2008 13:04

Re: Uninstaller not running! Force empty trash...

Postby lee_m » 31. October 2015 08:00

Hi thx for your reply.

By "connecting" i mean starting.

The servers Status go back to "Stopped" when trying to start them.

This is the log when trying to start the Apache Web Server:

"Starting Apache Web Server...
/Applications/XAMPP/xamppfiles/apache2/scripts/ctl.sh : httpd started
"

This is the log when trying to Start them all at once:

"Starting all servers...
Starting MySQL Database...

Starting Apache Web Server...
/Applications/XAMPP/xamppfiles/apache2/scripts/ctl.sh : httpd started
Starting ProFTPD...
Checking syntax of configuration file
/Applications/XAMPP/xamppfiles/proftpd/scripts/ctl.sh : proftpd started
"

And the error log from the Apache Web Server:

"Oct 31 08:00:10 Sylvains-MBP com.apple.xpc.launchd[1] (com.apple.imfoundation.IMRemoteURLConnectionAgent): The _DirtyJetsamMemoryLimit key is not available on this platform.
Oct 31 08:00:43 Sylvains-MBP.fritz.box System Preferences[52322]: Failed to connect (mPasskeyDisplay) outlet from (IOBluetoothDevicePairViewController) to (IOBluetoothPasskeyDisplay): missing setter or instance variable
Oct 31 08:00:43 Sylvains-MBP.fritz.box System Preferences[52322]: [BluetoothHIDDevice][initWithHIDDevice] Unable to get Object ID from IORegistry
Oct 31 08:01:13 --- last message repeated 1 time ---
Oct 31 08:02:43 Sylvains-MBP.fritz.box Console[52429]: Failed to connect (_consoleX) outlet from (NSApplication) to (ConsoleX): missing setter or instance variable
Oct 31 08:02:48 Sylvains-MBP.fritz.box Console[52438]: Failed to connect (_consoleX) outlet from (NSApplication) to (ConsoleX): missing setter or instance variable
Oct 31 08:03:01 Sylvains-MBP.fritz.box CalendarAgent[445]: [com.apple.calendar.store.log.caldav.coredav] [Refusing to parse response to PROPPATCH because of content-type: [text/html; charset=UTF-8].]
"
lee_m
 
Posts: 3
Joined: 30. October 2015 12:31
Operating System: OSX 10.10.2

Re: Uninstaller not running! Force empty trash...

Postby Nobbie » 31. October 2015 13:17

lee_m wrote:And the error log from the Apache Web Server:


No, that is anything else (looks like a log from a FritzBox), but not an Apache Logfile from Xampp for OSX.
Nobbie
 
Posts: 8778
Joined: 09. March 2008 13:04

Re: Uninstaller not running! Force empty trash...

Postby lee_m » 02. November 2015 13:55

Hi Nobbie,

Thanks for your answer and trying to help me with this but since i'm such a newb and could not find any Apache LogFile, I then decided to just re-install my OSX fresh and XAMPP works fine now.

:)
lee_m
 
Posts: 3
Joined: 30. October 2015 12:31
Operating System: OSX 10.10.2


Return to XAMPP for Mac OS X

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests