#1146 error after Yosemite upgrade

Problems with the Mac OS X version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

#1146 error after Yosemite upgrade

Postby lindsd1111 » 21. November 2014 12:05

I upgraded to Yosemite. I downloaded and installed the most recent version of XAMPP. I changed / updated the root and pma passwords in the config.inc.php file.

I can see all DBs and tables, but cannot access any tables (!! exception = I can access the phpmyadmin tables). I can create new tables in any DB.

Every time I get a #1146 - Table ... doesn't exist error.

It is exactly the same problem as described here on stack overflow (with no solution):

http://stackoverflow.com/questions/26438068/xampp-not-working-os-x-yosemite

HELP! Thanks!
lindsd1111
 
Posts: 3
Joined: 21. November 2014 11:55
Operating System: Yosemite

Re: #1146 error after Yosemite upgrade

Postby lindsd1111 » 22. November 2014 00:41

Perhaps its a permissions problem with the folders located at XAMPP > xamppfiles > var > mysql?
lindsd1111
 
Posts: 3
Joined: 21. November 2014 11:55
Operating System: Yosemite

Re: #1146 error after Yosemite upgrade

Postby lindsd1111 » 03. December 2014 00:52

Just an update: I was never able to fix the problems.
After a while, MySQL simply stopped working all together.
The only thing that ultimately "fixed" the problem was not only to uninstall and reinstall XAMPP, but I also had to manually blow away all the XAMPP folders and files after uninstalling and before reinstalling.
I would advise anyone upgrading to Yosemite to:
- Save off a copy of each DB
- Save off a copy of all PHP / code files
Then it's just an "easy" matter of copying back the php files and importing the DBs.
lindsd1111
 
Posts: 3
Joined: 21. November 2014 11:55
Operating System: Yosemite


Return to XAMPP for Mac OS X

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest