A big BUG for XAMPP

Problems with the Mac OS X version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

A big BUG for XAMPP

Postby killr » 15. August 2014 08:12

Hello everyone, I encountered the following problem
My system is MAC OS X10.9.3, XAMPP version 1.8.3-3
Code is as follows:
####### test_svn.php ##########
exec ("svn info / data / work / svn / test" "2> & 1", $ ret.);
var_dump ($ ret);
#################
Under the command-line mode, execute php test_svn.php, entirely successful
However, if access test_svn.php browser, it will error
: [dyld: lazy symbol binding failed: Symbol not found: _apr_stat $ INODE64]
My guess is that initially start apache user problems found not modify the test .. after
So, is suspected XAMPP MAC version of BUG ... seek answers
killr
 
Posts: 1
Joined: 15. August 2014 08:02
Operating System: MAC OS

Re: A big BUG for XAMPP

Postby Nobbie » 15. August 2014 11:42

killr wrote:So, is suspected XAMPP MAC version of BUG ... seek answers


No, definately not.

Apache/PHP is executed by a different UserID than your own and as well in completely different environment (especially PATH Variable etc. is different, there are different dynamic libraries called etc.). Therefore calls to external system commands do not behave identically.

Especially tools like "svn" are giving completely different results for different Users and their svn-Environment. You should not run svn in an Apache Server environment.
Nobbie
 
Posts: 8779
Joined: 09. March 2008 13:04


Return to XAMPP for Mac OS X

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests