Server Not Loading [Solved]

Problems with the Mac OS X version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

Server Not Loading [Solved]

Postby angela_zou » 30. November 2011 06:50

Hi all,

I'm working on a Wordpress installation on local server. I'm having some loading issues about the pages. When I switch from one page to another, it works very well, no glitch. But when I try to submit something on the same page, the server just won't load (the status bar doesn't show anything, and the browser just sit there as if the page had finished loading). I have no problem getting the page to refresh itself, but all the information are lost and I still can't submit anything.
In the meanwhile, I'm also having an issue with FTP, I joined an earlier post, you can view the thread here (http://community.apachefriends.org/f/viewtopic.php?f=29&t=42011). I wonder if this is affecting this issue. [Personally, I doubt it, as WP send these information to the database, not writing files with FTP.]

Angela
Last edited by angela_zou on 06. December 2011 05:36, edited 1 time in total.
angela_zou
 
Posts: 13
Joined: 30. November 2011 06:28
XAMPP Version: 1.8.3-2
Operating System: Mac OS X Leopard

Re: Server Not Loading

Postby angela_zou » 02. December 2011 05:00

I guess it's a htaccess issue in the end, I didn't created a htaccess file.
angela_zou
 
Posts: 13
Joined: 30. November 2011 06:28
XAMPP Version: 1.8.3-2
Operating System: Mac OS X Leopard


Return to XAMPP for Mac OS X

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron