Install problem

Irgendwelche Probleme mit XAMPP für Mac OS X? Dann ist hier genau der richtige Ort um nachzufragen.

Install problem

Postby mario8 » 05. April 2006 09:25

Today I instaled XAMPP.
Install went flawlessly.
Then I started XAMPP and I get
You should now see something like this on your screen:
Starting XAMPP for MacOS X 0.5...
XAMPP: Starting Apache with SSL (and PHP5)...
XAMPP: Starting MySQL...
XAMPP: Starting ProFTPD...
XAMPP for MacOS X started.

It looks OK, but when I load http://localhost/
I get default Apache page

Please Help
mario8
 
Posts: 3
Joined: 05. April 2006 08:59

Postby CiTor » 18. April 2006 16:38

ich habe das genau gleiche Problem. Hat jemand vielleicht eine Idee an was das liegen könnte? // I've got the exact same problem. Does anyone have an idea what the reason to this could be?

thanks
CiTor
 
Posts: 1
Joined: 18. April 2006 16:29

Postby utratama » 18. April 2006 17:32

Did you install Xampp as user: root ? (not only a normal user with admin-rights)

If not, you should do (it's a must).

Regards,
Matthias
utratama
 
Posts: 8
Joined: 04. March 2006 22:38

Apache 1.3 and XAMPP running side by side

Postby ChristianHH » 19. April 2006 13:22

You have two webservers running on your macs. When Apache 1.3 is enabled though sharing control panel and you try to access http://localhost/ it will handel the requests by default. As Apache 1.3 is not configured to handel HTTPS requests you will get to XAMPP starting page using https://localhost/ or you simple disable personal web sharing in the sharing control panel.
ChristianHH
 
Posts: 4
Joined: 05. April 2006 17:12


Return to XAMPP für Mac OS X

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests