Using existing SSL key

Problems with the Solaris version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

Using existing SSL key

Postby krelvinaz » 10. October 2005 05:08

I've got a SSL Certificate for the same domain on my old Apache Server.

I moved over that key and the related files to the new xampp apache and attempted to restart.

I am getting an error but I'm not sure what it means.

Code: Select all
[Sun Oct 09 21:02:38 2005] [error] Init: Private key not found
[Sun Oct 09 21:02:38 2005] [error] SSL Library Error: 218710120 error:0D094068:asn1 encoding routines:d2i_ASN1_SET:bad tag
[Sun Oct 09 21:02:38 2005] [error] SSL Library Error: 218529960 error:0D0680A8:asn1 encoding routines:ASN1_CHECK_TLEN:wrong tag
[Sun Oct 09 21:02:38 2005] [error] SSL Library Error: 218595386 error:0D07803A:asn1 encoding routines:ASN1_ITEM_EX_D2I:nested asn1 e
rror
[Sun Oct 09 21:02:38 2005] [error] SSL Library Error: 218734605 error:0D09A00D:asn1 encoding routines:d2i_PrivateKey:ASN1 lib


Is this a simple error that is saying it couldn't find my private key, or is it a more complex problem that I am running into.
Kevin
User avatar
krelvinaz
 
Posts: 79
Joined: 02. October 2005 05:46
Location: Mesa, AZ USA

Postby krelvinaz » 11. October 2005 19:02

Still stuck on this.... I'm sure it is something really stupid.

The certificate is valid, its from another server that this domain was moved to. I've tried with with and without a password.

Is there a way to get more debugging info out of Apache when it starts to see what might be going wrong?

Currently all I get is:

In the server error log I get
Code: Select all
[Tue Oct 11 10:59:28 2005] [notice] suEXEC mechanism enabled (wrapper: /opt/xampp/bin/suexec)


Which looks okay.

And in the secure site error log I get

Code: Select all
[Tue Oct 11 10:59:28 2005] [error] Init: Private key not found
[Tue Oct 11 10:59:28 2005] [error] SSL Library Error: 218710120 error:0D094068:asn1 encoding routines:d2i_ASN1_SET:bad tag
[Tue Oct 11 10:59:28 2005] [error] SSL Library Error: 218529960 error:0D0680A8:asn1 encoding routines:ASN1_CHECK_TLEN:wrong tag
[Tue Oct 11 10:59:28 2005] [error] SSL Library Error: 218595386 error:0D07803A:asn1 encoding routines:ASN1_ITEM_EX_D2I:nested asn1 error
[Tue Oct 11 10:59:28 2005] [error] SSL Library Error: 218734605 error:0D09A00D:asn1 encoding routines:d2i_PrivateKey:ASN1 lib


The first entry is the actual error. I can't however figure out what the issue really is.

Tonight I will try a private key from scratch to see if I am just not seeing the obvious. The setup between this server and the old one is almost identical with just the file directory locations being different.
Kevin
User avatar
krelvinaz
 
Posts: 79
Joined: 02. October 2005 05:46
Location: Mesa, AZ USA

Postby krelvinaz » 13. October 2005 04:29

I still can't get past this. I am pretty sure this is a configuration error on my part.

does someone have a working ssl.conf file they can either post or send me so that I can verify what I am doing.

The ssl certificate works fine on the site I moved it from, if I move the key out of the path, the system complains it can't find it, but it doesn't seem to see it when it is in the path and all I ever get is a rather vauge

Init: Private key not found

without any indication that it attempted to the use the key. I've tried the key with and without a password, and I've tried using the .passphrase example as well.
Kevin
User avatar
krelvinaz
 
Posts: 79
Joined: 02. October 2005 05:46
Location: Mesa, AZ USA


Return to XAMPP for Solaris

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests