After installing XAMPP localhost not working...

Problems with the Linux version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

After installing XAMPP localhost not working...

Postby sudheerphp » 30. January 2013 09:00

hi to all,
after installing xampp on ubantu
when i started my server xampp.
and i am trying to type http://localhost :
one file is downloaded and that file contains the following code
<?php
if (!empty($_SERVER['HTTPS']) && ('on' == $_SERVER['HTTPS'])) {
$uri = 'https://';
} else {
$uri = 'http://';
}
$uri .= $_SERVER['HTTP_HOST'];
header('Location: '.$uri.'/xampp/');
exit;
?>
Something is wrong with the XAMPP installation :-(

can you elobarate and what happend to my server as well,
it it xampp is reinstall or what ,
can anyone trace out most appreseatable

Thanks in adv..
sudheerphp
 
Posts: 7
Joined: 29. January 2013 10:24
Operating System: ubantu

After installing Open Cart .. index.php file is downloaded

Postby sudheerphp » 30. January 2013 15:23

Hi to all ,
i am new to opencart and php.
i got some different error message.
1, XAMPP INSTALLED
2,OPENCART 1.5.5.1 INSTALLED

after xampp server started.
goto browser and type
http://localhost/
one file index.php file is downloded.
i dont know what happended.
can any one help me out .

Thanks in adv.

[EDIT by Altrea: merged this two topics because of the same issue]
sudheerphp
 
Posts: 7
Joined: 29. January 2013 10:24
Operating System: ubantu


Return to XAMPP for Linux

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests