XAMPP only shows "It Works!" Page

Problems with the Linux version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

XAMPP only shows "It Works!" Page

Postby websterhamster » 06. September 2011 23:08

Hi,

My apologies if this is a very common problem and I am just too inept to figure it out for myself.

My problem is this: I have a XAMPP installation on Mandriva 2010.2. I have done everything it tells me to do in the installation instructions, and have placed a page in the htdocs folder. (I have used XAMPP successfully on a Windows machine) and all I get is the page saying "It Works!". Well, obviously it doesn't.

I can't figure out how to get my pages to display. It did work once, right after I installed it for the first time. Should I re-download XAMPP and try installing it again?

Thanks for any help!
websterhamster
 
Posts: 1
Joined: 06. September 2011 23:01

Re: XAMPP only shows "It Works!" Page

Postby JonB » 06. September 2011 23:44

OK, let me ask - did you get that in your browser after typing http://localhost :?:
Can you still get the XAMPP Welcome Page - http://localhost/xampp :?:

Did you start XAMPP as root?
su or sudo
/opt/lampp/lampp start
:?:

My recollection is that "It Works" is a page that only gets served when PHP is not working (or the redirector is missing???), although I can't find my notes on that...

Maybe something you did broke XAMPP - any "chown-ing" or "chmod-ing" in htdocs????

It might be quite easy to clean it out and start fresh
BACK ANYTHING UP FIRST!
To remove lampp --
as root:
cd /opt
rm -R -I -v ./lampp
that should do the trick.

http://www.apachefriends.org/en/xampp-linux.html

Good Luck
8)
User avatar
JonB
AF Moderator
 
Posts: 3210
Joined: 12. April 2010 16:41
Location: Land of the Blazing Sun
Operating System: Windows XP/7 - Fedora 15 1.7.7


Return to XAMPP for Linux

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests