xampp running as https on linux and http on windows

Problems with the Linux version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

xampp running as https on linux and http on windows

Postby toreachdeepak » 05. June 2009 06:47

Hi,

I have installed xampp on windows and linux.

On windows when I see http://localhost, it works fine but on linux https://localhost works.

Why do we have https on linux.

When I do the following linux

./lampp start

I get the message

Starting XAMPP for Linux 1.7....
XAMPP: Starting Apache with SSL (and PHP5)

How can I start apache without SSL ?

Thanks

Deepak Bhatia
toreachdeepak
 
Posts: 22
Joined: 05. June 2009 06:42

Re: xampp running as https on linux and http on windows

Postby Wiedmann » 05. June 2009 09:38

Why do we have https on linux.

Why not? You have this also on Windows.

How can I start apache without SSL ?

http://www.apachefriends.org/en/xampp-linux.html#382
Wiedmann
AF Moderator
 
Posts: 17106
Joined: 01. February 2004 12:38
Location: Stuttgart / Germany

http://10.0.1.66 not working

Postby toreachdeepak » 01. September 2009 12:47

Hi,

I have installed XAMPP on linux. By default ssl is working so when run https://10.0.1.66 it shows xampp screen.

Now I stop ssl by /opt/lampp/lampp stopssl, but http://10.0.1.66 doesn't work.

Please help me in this regard.

Thanks

Deepak Bhatia
toreachdeepak
 
Posts: 22
Joined: 05. June 2009 06:42

Re: http://10.0.1.66 not working

Postby toreachdeepak » 01. September 2009 15:28

Hi,

Why does apache not working without ssl on Linux but on windows it works fine ?

Please help me in this regard.

Thanks

Deepak
toreachdeepak
 
Posts: 22
Joined: 05. June 2009 06:42

425 Http Error - Unable to connect with remote host

Postby toreachdeepak » 02. September 2009 07:59

Hi,

I have installed lampp pn linux and stopped SSL. But I am getting the following error

"425 Http Error - Unable to connect with remote host"

Regards

Deepak
toreachdeepak
 
Posts: 22
Joined: 05. June 2009 06:42

http using lampp-linux

Postby toreachdeepak » 04. September 2009 12:43

Hi,

I want to know that abybody has run http rather than https using lampp-linux.

Thanks

Deepak Bhatia
toreachdeepak
 
Posts: 22
Joined: 05. June 2009 06:42

http not working on Xampp-Linux

Postby toreachdeepak » 08. September 2009 06:54

Hi,

I am not able to run http on Xampp-linux though https is running.

Thanks

Deepak
toreachdeepak
 
Posts: 22
Joined: 05. June 2009 06:42

Re: http not working on Xampp-Linux

Postby dmphotography » 12. September 2009 18:14

Open your apache error log and post what errors you are getting.
For great video and written tutorials and guides on creating your own web server and installing things such as forums, blogs, etc., visit http://myownhomeserver.com
dmphotography
 
Posts: 191
Joined: 15. December 2008 14:25
Location: Columbus, MS
Operating System: Windows 7

https works, http doesn't work

Postby toreachdeepak » 17. September 2009 09:26

Hi,

When I install xampp on linux, the https://localhost works but http://localhost doesn't work.

I tried doing

#./lampp stopssl
#./lampp stop
#./lampp start

Even then http://localhost does't work

Why does https works and http doesn't work on linux ?

Thanks

Deepak
toreachdeepak
 
Posts: 22
Joined: 05. June 2009 06:42

Re: https works, http doesn't work

Postby Stepke-DSL » 17. September 2009 09:47

have a look at yout httpd.conf is there a SSLRequireSSL?
Stepke-DSL
 
Posts: 313
Joined: 12. July 2007 16:08
Operating System: Win XP Pro SP3 + SuSe Linux


Return to XAMPP for Linux

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests