how to choose Multi-Processing Modules (MPMs) in xampp?

Problems with the Linux version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

how to choose Multi-Processing Modules (MPMs) in xampp?

Postby jean » 16. March 2009 03:53

i've searched in the fourm,but nothing can be found.
how to choose Multi-Processing Modules (MPMs) in xampp?
what is default MPM in xampp?
thanks .
jean
 
Posts: 9
Joined: 23. September 2008 12:53

Re: how to choose Multi-Processing Modules (MPMs) in xampp?

Postby Izzy » 16. March 2009 04:10

Search on your xampp installation for the httpd-mpm.conf file.
(Windows it is in xampp\apache\conf\extra\httpd-mpm.conf)

The MPM docs can be found here:
http://httpd.apache.org/docs/2.2/mod/
http://httpd.apache.org/docs/2.2/mpm.html

HTH
Izzy
 
Posts: 3344
Joined: 25. April 2006 17:06

Re: how to choose Multi-Processing Modules (MPMs) in xampp?

Postby jean » 16. March 2009 05:17

yes, i found the file ,but how to choose ? my english is so poor , i only saw annotations in the file .
jean
 
Posts: 9
Joined: 23. September 2008 12:53

Re: how to choose Multi-Processing Modules (MPMs) in xampp?

Postby Wiedmann » 16. March 2009 07:01

how to choose Multi-Processing Modules (MPMs) in xampp?

Not possible (with a simple config file setting)

what is default MPM in xampp?

Prefork
Wiedmann
AF Moderator
 
Posts: 17106
Joined: 01. February 2004 12:38
Location: Stuttgart / Germany

Re: how to choose Multi-Processing Modules (MPMs) in xampp?

Postby jean » 16. March 2009 07:19

Wiedmann wrote:
how to choose Multi-Processing Modules (MPMs) in xampp?

Not possible (with a simple config file setting)

what is default MPM in xampp?

Prefork


i need to use ./configure to reinstall apache?
jean
 
Posts: 9
Joined: 23. September 2008 12:53

Re: how to choose Multi-Processing Modules (MPMs) in xampp?

Postby Wiedmann » 16. March 2009 07:27

i need to use ./configure to reinstall apache?

Sure. It's the only way to chosse a MPM.
Wiedmann
AF Moderator
 
Posts: 17106
Joined: 01. February 2004 12:38
Location: Stuttgart / Germany

Re: how to choose Multi-Processing Modules (MPMs) in xampp?

Postby jean » 16. March 2009 08:16

Wiedmann wrote:
i need to use ./configure to reinstall apache?

Sure. It's the only way to chosse a MPM.


thank you .
could you tell me how can i do it ?
may i use ./configure --prefix=/opt/lampp ?
jean
 
Posts: 9
Joined: 23. September 2008 12:53

Re: how to choose Multi-Processing Modules (MPMs) in xampp?

Postby Wiedmann » 16. March 2009 08:24

may i use ./configure --prefix=/opt/lampp ?

Somewhere in ./share/... you can find a tar.gz with the configures used for XAMPP.
Wiedmann
AF Moderator
 
Posts: 17106
Joined: 01. February 2004 12:38
Location: Stuttgart / Germany

Re: how to choose Multi-Processing Modules (MPMs) in xampp?

Postby jean » 16. March 2009 10:58

Yes, i found it !
i vi ./apache/configure-oswald , i need to chmod +x for it ?
jean
 
Posts: 9
Joined: 23. September 2008 12:53

Re: how to choose Multi-Processing Modules (MPMs) in xampp?

Postby alacret » 20. July 2011 00:04

how do i run the ./configure command on the apache xampp installation?
alacret
 
Posts: 1
Joined: 20. July 2011 00:03


Return to XAMPP for Linux

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests