problem with loading page

Problems with the Linux version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

problem with loading page

Postby haef » 11. December 2008 20:56

hello....

i have a problem when loading a page on xampp...

first i use extension from palo that is php_palo_jedox_2_0.so , put it to the extension directory and config it on php.ini and libpalo_ng.so on root/lib/ on windows i put it on system32 ....dont know true or false on ubuntu.
running xampp is fine no warning and running palo is fine also...

when i open it my program is fine like this pic
Image
http://www.flickr.com/photos/33267377@N02/3100132957/

when i click the link "olap crosstab" , i cant enter that page...but it show me to open with or save the page, i dont understand why it's come like this...with this pic it's more easy to understand
Image
http://www.flickr.com/photos/33267377@N02/3100132959/


but when i try on windows with xampp i can enter to the page but there is a warning :
"Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at C:\xampp\htdocs\skripsiHasan\index.php:5) in C:\xampp\htdocs\skripsiHasan\olapCrosstab.php on line 2"
Image
http://www.flickr.com/photos/33267377@N02/3100153161/


my question is:
why it's show me to open with or save the page?
why on windows it's run but on ubuntu not?
is the problem on ubuntu is the warning:session_star?
how i can solve this problem????please help me...

thx b4
hasan
haef
 
Posts: 5
Joined: 08. December 2008 11:02

Return to XAMPP for Linux

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests

cron