Problem after moving XAMPP to another machine

Problems with the Linux version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

Problem after moving XAMPP to another machine

Postby greno » 29. January 2007 20:20

I moved my XAMPP installation to a new machine but now when I try to start it I get the following error:

Code: Select all
# ./lampp start
Starting XAMPP for Linux 1.5.4a...
XAMPP: Starting Apache with SSL (and PHP5)...
XAMPP: Starting MySQL...
XAMPP: Starting ProFTPD...
Starting PostgreSQL
This account is currently not available.
XAMPP for Linux started.


What account is not available and how should it be setup?
greno
 
Posts: 54
Joined: 04. October 2006 19:25

Postby Wiedmann » 29. January 2007 20:23

when I try to start it I get the following error:

Is there something in the "apachestart.log"?

Code: Select all
Starting PostgreSQL
This account is currently not available.

What account is not available and how should it be setup?

The user for the PostgreSQL server?
Wiedmann
AF Moderator
 
Posts: 17106
Joined: 01. February 2004 12:38
Location: Stuttgart / Germany

Postby greno » 29. January 2007 20:27

The apachestart.log is empty. There is already a postgres user in /etc/passwd:

postgres:x:26:26:PostgreSQL Server:/var/lib/pgsql:/bin/bash
greno
 
Posts: 54
Joined: 04. October 2006 19:25

Postby Wiedmann » 29. January 2007 20:34

Another question:
Are the other servers running (Apache, MySQl, ProFTP)?
Wiedmann
AF Moderator
 
Posts: 17106
Joined: 01. February 2004 12:38
Location: Stuttgart / Germany

Postby greno » 29. January 2007 20:37

Yes, the others are running.
greno
 
Posts: 54
Joined: 04. October 2006 19:25


Return to XAMPP for Linux

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests