xampp starts, but localhost does not work

Problems with the Linux version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

xampp starts, but localhost does not work

Postby pgm8705 » 10. January 2007 03:56

when i start xampp, it smees to start:
Code: Select all
XAMPP: Starting Apache with SSL (and PHP5)...
XAMPP: Starting MySQL...
XAMPP: Starting ProFTPD...
XAMPP for Linux started.


but when i attempt to go to http://localhost, i get nothing.

whats going on?
pgm8705
 
Posts: 3
Joined: 10. January 2007 03:41

Postby xnemesis » 19. January 2007 04:40

It depends on what "nothing" is. There are various error pages that get displayed. Try http://127.0.0.1/ (Local IP) else post what "nothing" is
xnemesis
 
Posts: 20
Joined: 13. November 2006 02:52

Postby Theshoe33 » 15. February 2007 14:39

if you are trying to look at it from a remote machine try the ip address of the machine that is running xampp
Theshoe33
 
Posts: 2
Joined: 02. February 2007 19:18

Postby pgm8705 » 22. March 2007 23:18

what i mean by nothing is that nothing is shown on the screen, the status bar reads "connecting to localhost" and it does not change

and this is not a remote machine
pgm8705
 
Posts: 3
Joined: 10. January 2007 03:41

Postby Wiedmann » 22. March 2007 23:26

but when i attempt to go to http://localhost, i get nothing.

You cann see all XAMPP components in the process list?
Wiedmann
AF Moderator
 
Posts: 17106
Joined: 01. February 2004 12:38
Location: Stuttgart / Germany

Postby pgm8705 » 23. March 2007 05:37

I'm not exactly sure what you mean by that...
pgm8705
 
Posts: 3
Joined: 10. January 2007 03:41


Return to XAMPP for Linux

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests