VirtualHost problem

Problems with the Linux version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

VirtualHost problem

Postby banaantjuh12 » 11. July 2006 15:22

When I use VirtualHost and go to the website it automaticly redirects to /xampp/. How can I shut this off?
banaantjuh12
 
Posts: 6
Joined: 11. July 2006 12:17

Postby banaantjuh12 » 12. July 2006 18:25

bump
banaantjuh12
 
Posts: 6
Joined: 11. July 2006 12:17

Postby ac » 13. July 2006 03:24

What virtualhost config have on your httpd.conf?
ac
 
Posts: 10
Joined: 30. June 2006 12:48

Postby hs7sv » 13. July 2006 08:54

Please check in /opt/lampp/htdocs/index.html and looking for<meta http-equiv="refresh" content="0;url=/xampp/">
You can change url=/xampp/ to whatever you want. :D
User avatar
hs7sv
 
Posts: 2
Joined: 12. July 2006 14:20

Postby banaantjuh12 » 13. July 2006 11:42

I am using SUSE 10.1!

This is my httpd-vhosts.conf:
Code: Select all
NameVirtualHost *:80

<VirtualHost *:80>
     ServerAdmin webmaster@site1.com
     DocumentRoot /opt/lampp/htdocs/site1
     ServerName site1.servehttp.com
     ServerAlias site1.servehttp.com
</VirtualHost>
<VirtualHost *:80>
     ServerAdmin webmaster@site2.com
     DocumentRoot /opt/lampp/htdocs/site2
     ServerName site2.servehttp.com
     ServerAlias site2.servehttp.com
</VirtualHost>


And I changed this in httpd.conf:
Code: Select all
#Include /etc/extra/httpd-vhosts.conf

to
Code: Select all
Include /etc/extra/httpd-vhosts.conf


And I have runed this command /opt/lampp/lampp security and filled it out.

And I deleted the index.html file in /opt/lampp/htdocs!

I didn't changed more...

@hs7sv that doesn't work!
banaantjuh12
 
Posts: 6
Joined: 11. July 2006 12:17


Return to XAMPP for Linux

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests