webalizer not showing complete records...

Problems with the Linux version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

webalizer not showing complete records...

Postby njiggs » 05. October 2005 06:48

i am using xampp 1.4.14 on my ubuntu 5.04 amd64 computer. have been using xampp on my computer to run my own website from beginning of september..now when i click on the webalizer link to see the records of my website, it shows creating the reports for october (see this pic http://img346.imageshack.us/img346/1015/screenshot7ts.png)

but when it gets redirected to next page, i dont see a link for october at all..more over, the date it shows as to when the report is generated shows 19 september!! (screenshot http://img206.imageshack.us/img206/580/screenshot1kn.png ) where is the problem? hope someone can help me out :)
njiggs
 
Posts: 18
Joined: 20. July 2005 05:47

Postby Wiedmann » 05. October 2005 09:34

Browser cache?
Wiedmann
AF Moderator
 
Posts: 17106
Joined: 01. February 2004 12:38
Location: Stuttgart / Germany

Postby njiggs » 05. October 2005 11:28

nope..thats surely not the problem..

1)i tried refreshing many times..no use
2)i even created a new firefox profile and then open webalizer..same thing happens..
njiggs
 
Posts: 18
Joined: 20. July 2005 05:47

Postby njiggs » 13. October 2005 08:04

something that i noticed that might be of some help...

i tried running webalizer from the terminal (/opt/lampp/bin/webalizer) and then accessed the webalizer link from my xampp main page..and it shows the records completely upto the time i execute the command...any ideas why this is happening?
njiggs
 
Posts: 18
Joined: 20. July 2005 05:47

Postby njiggs » 19. October 2005 07:21

doesnt anyone know of any possible solution?
njiggs
 
Posts: 18
Joined: 20. July 2005 05:47

Postby borkuz » 14. November 2005 21:09

yeah i have the same problem over here, i thried the /opt/lampp/bin/webalizer command to and it updated fine but i hope there is some kind of fic for this
borkuz
 
Posts: 1
Joined: 14. November 2005 20:58

Postby krelvinaz » 15. November 2005 23:27

crontab entry to update it on a regular basis?
Kevin
User avatar
krelvinaz
 
Posts: 79
Joined: 02. October 2005 05:46
Location: Mesa, AZ USA

Postby njiggs » 19. November 2005 19:24

but isnt this a bug with webalizer? i am not sure..but maybe you devs can file a bug report..
njiggs
 
Posts: 18
Joined: 20. July 2005 05:47


Return to XAMPP for Linux

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests