cgi confusion

Problems with the Linux version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

cgi confusion

Postby alex905 » 28. September 2005 22:41

i have installed thsi great program you have on my linux machine but i installed it to look at how a webhost works and to help me with php. the php thing works great but thee problem for me is the webhost thing because i am useing xpanel and it asks me to put some files in the cgi-bin in the main web directory so i made a file in htdocs called cgi-bin and i put the files in there but when i went to the file that it asks me to go to in my browser it gives a 404 error so i try to go to the cgi-bin foldr but i get 401 forbidion so i get a script i have used befpr on my site and i tr that but i get 404 again i check to make sure that i got the url right a few times and all the files in there i even dleted my index.php so i could see the file list and check if the cgi bin folder was there which it was.

i havent got a clue as to what to do so if you have an idea it would help me alot


thanks
alex905
 
Posts: 9
Joined: 28. September 2005 22:24

Postby Wiedmann » 28. September 2005 22:52

so i made a file in htdocs called cgi-bin

There is allready a "cgi-bin" folder in "/opt/lampp" with the URI "http://localhost/cgi-bin/" (a ScriptAlias in httpd.conf).
Wiedmann
AF Moderator
 
Posts: 17106
Joined: 01. February 2004 12:38
Location: Stuttgart / Germany

Postby alex905 » 28. September 2005 22:53

thanks for the quick repliy

i wondered what that folder was for
alex905
 
Posts: 9
Joined: 28. September 2005 22:24


Return to XAMPP for Linux

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests