LAMPP and Mono

Problems with the Linux version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

LAMPP and Mono

Postby jmaciejewski » 08. June 2014 03:02

Hello,

I installed the lampp server on debian.
Now, I'm trying to configure lampp and Mono (ASP .NET).
Mono is in version: 2.11.
I copied mod_mono.so to /opt/lampp/modules/
I added to file: /opt/lampp/etc/httpd.conf
LoadModule mono_module modules/mod_mono.so

and at bottom this file and added:
Include etc/extra/mod_mono.conf

I created file in /opt/lampp/etc/extra/mod_mono.conf
with this configuration:
Code: Select all
        AddType application/x-asp-net .config .cs .csproj .dll .resources .resx .sln .vb .vbproj
        AddType application/x-asp-net .asax .ascx .ashx .asmx .aspx .axd .browser .licx .master .rem .sitemap .skin .soap .webinfo
        DirectoryIndex index.aspx
        MonoAutoApplication enabled
        MonoServerPath "/usr/bin/mod-mono-server4"
        MonoUnixSocket /tmp/.mod_mono_server4
        MonoApplicationsConfigDir /etc/mono-server4
        MonoPath /usr/lib/mono/4.0:/usr/lib
        MonoDebug true
        MonoSetEnv MONO_IOMAP=all
</IfModule>


OK. After started lampp, I tried get http://my_host/hello.aspx and I get this message:

Service not available!

The server can not process your request due to maintenance or excessive burden. Please try again later.

If you think this is a server error, please contact the administrator.

Error 503

192.168.81.143
Apache/2.4.9 (Unix) OpenSSL/1.0.1g mod_mono/2.11 PHP/5.5.11 mod_perl/2.0.8-dev Perl/v5.16.3


And in /opt/lampp/logs/error_log i see errors:

/tmp/.wapi operation not permitted

Failed to connect to mod-mono-server after several attempts to spawn the process


I try with configuration VirtualHost, but It doesn't working too.


Somebody can help me?

Thanks.
jmaciejewski
 
Posts: 1
Joined: 07. June 2014 23:53
XAMPP Version: 5.5.19
Operating System: Windows 7, Linux Mint 17 Qiana

Return to XAMPP for Linux

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests