Graphic problems on pages.

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

Graphic problems on pages.

Postby bdstudio » 12. January 2005 15:30

Hi.
Thank you for a nice server solution. Installed it and love it allready.

Have problem with that the graphic don't show as it should.
Seem like the graphic and pictures are not loading completely.
Get the same error on 2 pc's. Checked the files in the directory and they are ok but when I load a page thru the server the graphic only look wierd.
And ideas for a solution? Can't belive it's just me.

Also installed Vb3 for testing the mysql and it seems to kill the db. Solution?

Reg.
BdStudio
bdstudio
 
Posts: 4
Joined: 12. January 2005 15:24

Postby Wiedmann » 12. January 2005 15:38

Have problem with that the graphic don't show as it should.

httpd.conf ~line 178/179
("\xampp\apache\conf")
Code: Select all
EnableSendfile On
EnableMMAP On


Also installed Vb3 for testing the mysql and it seems to kill the db. Solution?

:?:
Wiedmann
AF Moderator
 
Posts: 17106
Joined: 01. February 2004 12:38
Location: Stuttgart / Germany

Postby bdstudio » 12. January 2005 15:51

Super, Thx alot Wiedmann for a fast answer. All working good now. ;)
Nevermind the vb3 problem. Will check it later myself.
Had installed vbulletin3 and it made me unable to connect to the mysql.
Only got timeout. but np. ;)
Thx again.
bdstudio
 
Posts: 4
Joined: 12. January 2005 15:24

Postby bdstudio » 12. January 2005 15:58

mmm.. still some graphic error on html and php pages. Direct graphic and page graphic load work ok. but not jpeg images/photos.
bdstudio
 
Posts: 4
Joined: 12. January 2005 15:24

Postby Wiedmann » 12. January 2005 16:08

mmm.. still some graphic error on html and php pages.

Hmmm :-(

There's a third setting that you can try:

httpd.conf ~line 1024
Code: Select all
Win32DisableAcceptEx


After that, i have no more idea...

(any other software like a incompatible firewall installed?)
Wiedmann
AF Moderator
 
Posts: 17106
Joined: 01. February 2004 12:38
Location: Stuttgart / Germany

Postby bdstudio » 12. January 2005 16:25

thx, will take a look.. ;)
bdstudio
 
Posts: 4
Joined: 12. January 2005 15:24

Postby thablkpanda » 03. June 2005 23:55

I'm having the same problem as bdstudio, and Neither of the suggestions has cured it. Direct-load images aren't loading properly, neither are any jpegs. Any suggestions?

(This is effectively a 'bump' but i'm having the problem too)

Chris
thablkpanda
 
Posts: 3
Joined: 26. May 2005 23:49


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: Urdz and 59 guests