Error: 1932 Table 'wikitest.wtl10n_cache' doesn't exist in e

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

Error: 1932 Table 'wikitest.wtl10n_cache' doesn't exist in e

Postby Uikidetest » 16. August 2020 22:19

localhost:10081/mediawiki-1.34.0/index.php says:

[8b189f6802099d22598eb576] /mediawiki-1.34.0/index.php Wikimedia\Rdbms\DBQueryError from line 1603 of C:\xampp2\htdocs\mediawiki-1.34.0\includes\libs\rdbms\database\Database.php: A database query error has occurred. Did you forget to run your application's database schema updater after upgrading?
Query: SELECT lc_value FROM `wtl10n_cache` WHERE lc_lang = 'ro' AND lc_key = 'deps' LIMIT 1
Function: LCStoreDB::get
Error: 1932 Table 'wikitest.wtl10n_cache' doesn't exist in engine (localhost)
Backtrace:

#0 C:\xampp2\htdocs\mediawiki-1.34.0\includes\libs\rdbms\database\Database.php(1574): Wikimedia\Rdbms\Database->getQueryExceptionAndLog(string, integer, string, string)
#1 C:\xampp2\htdocs\mediawiki-1.34.0\includes\libs\rdbms\database\Database.php(1152): Wikimedia\Rdbms\Database->reportQueryError(string, integer, string, string, boolean)
#2 C:\xampp2\htdocs\mediawiki-1.34.0\includes\libs\rdbms\database\Database.php(1807): Wikimedia\Rdbms\Database->query(string, string)
#3 C:\xampp2\htdocs\mediawiki-1.34.0\includes\libs\rdbms\database\Database.php(1644): Wikimedia\Rdbms\Database->select(string, string, array, string, array, array)
#4 C:\xampp2\htdocs\mediawiki-1.34.0\includes\libs\rdbms\database\DBConnRef.php(68): Wikimedia\Rdbms\Database->selectField(string, string, array, string)
#5 C:\xampp2\htdocs\mediawiki-1.34.0\includes\libs\rdbms\database\DBConnRef.php(302): Wikimedia\Rdbms\DBConnRef->__call(string, array)
#6 C:\xampp2\htdocs\mediawiki-1.34.0\includes\cache\localisation\LCStoreDB.php(63): Wikimedia\Rdbms\DBConnRef->selectField(string, string, array, string)
#7 C:\xampp2\htdocs\mediawiki-1.34.0\includes\cache\localisation\LocalisationCache.php(441): LCStoreDB->get(string, string)
#8 C:\xampp2\htdocs\mediawiki-1.34.0\includes\cache\localisation\LocalisationCache.php(487): LocalisationCache->isExpired(string)
#9 C:\xampp2\htdocs\mediawiki-1.34.0\includes\cache\localisation\LocalisationCache.php(363): LocalisationCache->initLanguage(string)
#10 C:\xampp2\htdocs\mediawiki-1.34.0\includes\cache\localisation\LocalisationCache.php(304): LocalisationCache->loadItem(string, string)
#11 C:\xampp2\htdocs\mediawiki-1.34.0\languages\Language.php(4413): LocalisationCache->getItem(string, string)
#12 C:\xampp2\htdocs\mediawiki-1.34.0\languages\Language.php(265): Language::getFallbacksFor(string)
#13 C:\xampp2\htdocs\mediawiki-1.34.0\languages\Language.php(225): Language::newFromCode(string)
#14 C:\xampp2\htdocs\mediawiki-1.34.0\includes\ServiceWiring.php(163): Language::factory(string)
#15 C:\xampp2\htdocs\mediawiki-1.34.0\includes\libs\services\ServiceContainer.php(458): Wikimedia\Services\ServiceContainer->{closure}(MediaWiki\MediaWikiServices)
#16 C:\xampp2\htdocs\mediawiki-1.34.0\includes\libs\services\ServiceContainer.php(427): Wikimedia\Services\ServiceContainer->createService(string)
#17 C:\xampp2\htdocs\mediawiki-1.34.0\includes\MediaWikiServices.php(540): Wikimedia\Services\ServiceContainer->getService(string)
#18 C:\xampp2\htdocs\mediawiki-1.34.0\includes\Setup.php(801): MediaWiki\MediaWikiServices->getContentLanguage()
#19 C:\xampp2\htdocs\mediawiki-1.34.0\includes\WebStart.php(81): require_once(string)
#20 C:\xampp2\htdocs\mediawiki-1.34.0\index.php(41): require(string)
#21 {main}

And XAMPP Control panel says:

Problem detected!
Port 80 in use by "Unable to open process" with PID 4!
Apache WILL NOT start without the configured ports free!
You need to uninstall/disable/reconfigure the blocking application
or reconfigure Apache and the Control Panel to listen on a different port

How can I fix this error?
Uikidetest
 
Posts: 1
Joined: 16. August 2020 22:15
XAMPP version: 7.4.4
Operating System: Windows

Re: Error: 1932 Table 'wikitest.wtl10n_cache' doesn't exist

Postby Nobbie » 17. August 2020 11:50

Uikidetest wrote:Error: 1932 Table 'wikitest.wtl10n_cache' doesn't exist in engine (localhost)


Obviously that table is missing. Unfortunately we do not support 3d party products like mediawiki, you should ask in a support forum of mediawiki instead. This is clearly not a Xampp issue.

Uikidetest wrote:Port 80 in use by "Unable to open process" with PID 4!


viewtopic.php?f=22&t=69784&p=239058#p239059
Nobbie
 
Posts: 11676
Joined: 09. March 2008 13:04


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 109 guests