xampp 3.2.4 The First Style Block won't work [solved]

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

xampp 3.2.4 The First Style Block won't work [solved]

Postby edoc » 28. February 2020 17:59

When I installed xampp I received no errors; however, when I ran apache and mySQL
I had an error missing dll AND the missing file was in the e:\xampp directory
online someone said copy libsqlite3.dll to c:\windows\system32 which I did.
And the popup error is gone; however, mySQL take 30 seconds to get data, is that slow or
normal?

MariaDB - MySQL
I just downloaded xampp for windows on my windows 7 machine and MariaDB - MySQL
didn't work as expected, there was always a style block in my styles.css that didn't work.
There were lots that did work, but there was something that didn't work, and since
I am new to mySQL and styles, this made learning very hard and frustrating.

When I clicked the help button this url
http://community.apachefriends.orgviewforum.php/?f=16
didn't work
so I had to use duckduckgo to find this forum.

Thinking that it might be a conflict with MS SQL;
I un-installed my visual studio paid version, and still some styles wouldn't work!

After 20 minutes of head banging, I believe I figured it out, this is the fix

Code: Select all
<style type="text/css">
  /*
  This h6 is a fake placeholder; as the first code block
  does not work with xampp.
  If you want a h6 must make another one.
  */
  h6 {
    color: purple; /* THIS DOES NOT WORK */
  }
  .brand{
    background: #cbb09c !important;
  }
  .brand-text{
    color: #cbb09c !important;
  }
  form{
    max-width: 460px;
    margin: 20px auto;
    padding: 20px;
  }
</style>


I hope this helps.
edoc
 
Posts: 1
Joined: 28. February 2020 17:40
XAMPP version: 3.2.4
Operating System: windows 7

Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 145 guests