Our web application is not opening in IE, Edge for some spec

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

Our web application is not opening in IE, Edge for some spec

Postby BIAS PRAMANIK » 19. November 2019 10:23

we are facing an issue with certain users who are members of multiple ( ~50+ ) AD groups. These users are getting blank page in IE and Edge, and 400 Error in Chrome after Kerberos authentication. I have modified the httpd.conf file with the following :
LimitRequestFieldSize 163840
LimitRequestLine 163840

Still the issue persists.

Apache Version:--

# apachectl -V
Server version: Apache/2.4.41 (Unix)
Server built: Oct 23 2019 10:07:24
Server's Module Magic Number: 20120211:88
Server loaded: APR 1.7.0, APR-UTIL 1.6.1
Compiled using: APR 1.7.0, APR-UTIL 1.6.1
Architecture: 64-bit
Server MPM: event
threaded: yes (fixed thread count)
forked: yes (variable process count
BIAS PRAMANIK
 
Posts: 1
Joined: 18. November 2019 13:24
XAMPP version: 2.4
Operating System: Linux

Re: Our web application is not opening in IE, Edge for some

Postby Altrea » 19. November 2019 13:00

How is that related to XAMPP?
How is that related to Windows?
We don't provide any support via personal channels like PM, email, Skype, TeamViewer!

It's like porn for programmers 8)
User avatar
Altrea
AF Moderator
 
Posts: 9902
Joined: 17. August 2009 13:05
XAMPP version: several
Operating System: Windows 10 Pro x64


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 67 guests