XAMPP not working even after modules starting successfully

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

XAMPP not working even after modules starting successfully

Postby ashok.yadav935 » 30. September 2019 09:05

Hello,
I have installed xampp on my windows 10(64 bit), xampp(Apache & MySql) is starting normally but nothing is opening just waiting....
When I checked error log, found the below lines

[Mon Sep 30 13:04:12.382777 2019] [mpm_winnt:notice] [pid 1852:tid 804] AH00455: Apache/2.4.41 (Win64) OpenSSL/1.1.1c PHP/7.3.9 configured -- resuming normal operations
[Mon Sep 30 13:04:12.382777 2019] [mpm_winnt:notice] [pid 1852:tid 804] AH00456: Apache Lounge VC15 Server built: Aug 11 2019 12:20:04
[Mon Sep 30 13:04:12.382777 2019] [core:notice] [pid 1852:tid 804] AH00094: Command line: 'C:\\xampp\\apache\\bin\\httpd.exe -d C:/xampp/apache'
[Mon Sep 30 13:04:12.386681 2019] [mpm_winnt:notice] [pid 1852:tid 804] AH00418: Parent: Created child process 13448
[Mon Sep 30 13:04:12.808297 2019] [mpm_winnt:notice] [pid 13448:tid 696] AH00354: Child: Starting 150 worker threads.

Please help to find the issue
Thanks
ashok.yadav935
 
Posts: 1
Joined: 30. September 2019 08:36
XAMPP version: 3.2.4
Operating System: windows 10

Re: XAMPP not working even after modules starting successful

Postby Altrea » 30. September 2019 10:07

Hi,

ashok.yadav935 wrote:but nothing is opening just waiting....

What does that mean?
Do you expect that automatically something opens without any action except starting Apache and MariaDB?

best wishes,
Altrea
We don't provide any support via personal channels like PM, email, Skype, TeamViewer!

It's like porn for programmers 8)
User avatar
Altrea
AF Moderator
 
Posts: 9861
Joined: 17. August 2009 13:05
XAMPP version: several
Operating System: Windows 10 Pro x64

Re: XAMPP not working even after modules starting successful

Postby Nobbie » 30. September 2019 12:24

ashok.yadav935 wrote:Hello,
I have installed xampp on my windows 10(64 bit), xampp(Apache & MySql) is starting normally but nothing is opening just waiting....


There is nothing that opens.

Open the browser of your choice and enter http://localhost (or simply click on this link). Thats how Xampp Dashboard shows up.
Nobbie
 
Posts: 11218
Joined: 09. March 2008 13:04


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 80 guests