Apache not running after windows update 1903

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

Apache not running after windows update 1903

Postby mrfoyne » 10. June 2019 09:11

Yesterday there was this big function update for windows 10, named 1903. Localhost url not working.
Afterwards Apache is not running. When entering Xampp control V3.2.2 and doing a start, it starts then goes down(error Apache shutdown Unexpectedly).
I did some screen-dumps but I don't know how to attach them here.
mrfoyne
 
Posts: 2
Joined: 26. August 2014 13:02
Operating System: win 7 64-bit

Re: Apache not running after windows update 1903

Postby Altrea » 10. June 2019 19:40

More important than screen dumps would be the Log files contents of your Apache error.log and the response of your apache_start.bat script.

You cannot attach images here. If you want to add an image you had to upload it to any of the image file holsters and include it by BbCode.
We don't provide any support via personal channels like PM, email, Skype, TeamViewer!

It's like porn for programmers 8)
User avatar
Altrea
AF Moderator
 
Posts: 9643
Joined: 17. August 2009 13:05
XAMPP version: several
Operating System: Windows 10 Pro x64

Re: Apache not running after windows update 1903

Postby JJ_Tagy » 11. June 2019 01:04

It probably re-installed and restarted IIS. They like to do that...
JJ_Tagy
 
Posts: 755
Joined: 30. January 2012 13:44
Operating System: Windows 10 Pro x64


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 57 guests