NEw user - issues with xammp and andoird box with xibo

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

NEw user - issues with xammp and andoird box with xibo

Postby technicianatwhp » 14. December 2018 14:59

Hi

I have recently been given a school using amlogic android boxes, xibo and xammp
I have now knowledge on how to use this but have recently managed to get a faulty andoid box to work
however it has disconnected from the xibo server laptop
i have a similar unit working at teh moment so i dont want to destroy that

please see logs below from xampp and let me know if anything is not correct
10:33:57 [main] Initializing Control Panel
10:33:57 [main] Windows Version: Windows 7 Professional SP1 32-bit
10:33:57 [main] XAMPP Version: 5.5.24
10:33:57 [main] Control Panel Version: 3.2.2 [ Compiled: Nov 12th 2015 ]
10:33:57 [main] Running with Administrator rights - good!
10:33:57 [main] XAMPP Installation Directory: "c:\old_ xampp2\"
10:33:57 [main] WARNING: Your install directory contains spaces. This may break programs/scripts
10:33:57 [main] Checking for prerequisites
10:33:57 [main] All prerequisites found
10:33:57 [main] Initializing Modules
10:33:57 [Apache] Apache Service detected with wrong path
10:33:57 [Apache] Change XAMPP Apache and Control Panel settings or
10:33:57 [Apache] Uninstall/disable the other service manually first
10:33:57 [Apache] Found Path: "C:\xampp\apache\bin\httpd.exe" -k runservice
10:33:57 [Apache] Expected Path: "c:\old_ xampp2\apache\bin\httpd.exe" -k runservice
10:33:57 [Apache] Problem detected!
10:33:57 [Apache] Port 80 in use by ""C:\xampp\apache\bin\httpd.exe" -k runservice" with PID 1844!
10:33:57 [Apache] Apache WILL NOT start without the configured ports free!
10:33:57 [Apache] You need to uninstall/disable/reconfigure the blocking application
10:33:57 [Apache] or reconfigure Apache and the Control Panel to listen on a different port
10:33:57 [Apache] Problem detected!
10:33:57 [Apache] Port 443 in use by ""C:\xampp\apache\bin\httpd.exe" -k runservice" with PID 1844!
10:33:57 [Apache] Apache WILL NOT start without the configured ports free!
10:33:57 [Apache] You need to uninstall/disable/reconfigure the blocking application
10:33:57 [Apache] or reconfigure Apache and the Control Panel to listen on a different port
10:33:57 [mysql] MySQL Service detected with wrong path
10:33:57 [mysql] Change XAMPP MySQL and Control Panel settings or
10:33:57 [mysql] Uninstall/disable the other service manually first
10:33:57 [mysql] Found Path: C:\xampp\mysql\bin\mysqld.exe --defaults-file=c:\xampp\mysql\bin\my.ini mysql
10:33:57 [mysql] Expected Path: c:\old_ xampp2\mysql\bin\mysqld.exe --defaults-file=c:\old_ xampp2\mysql\bin\my.ini mysql
10:33:57 [mysql] Problem detected!
10:33:57 [mysql] Port 3306 in use by "C:\xampp\mysql\bin\mysqld.exe --defaults-file=c:\xampp\mysql\bin\my.ini mysql"!
10:33:57 [mysql] MySQL WILL NOT start without the configured ports free!
10:33:57 [mysql] You need to uninstall/disable/reconfigure the blocking application
10:33:57 [mysql] or reconfigure MySQL and the Control Panel to listen on a different port
10:33:57 [main] Starting Check-Timer
10:33:57 [main] Control Panel Ready
10:34:03 [Apache] Problem detected!
10:34:03 [Apache] Port 80 in use by ""C:\xampp\apache\bin\httpd.exe" -k runservice" with PID 1844!
10:34:03 [Apache] Apache WILL NOT start without the configured ports free!
10:34:03 [Apache] You need to uninstall/disable/reconfigure the blocking application
10:34:03 [Apache] or reconfigure Apache and the Control Panel to listen on a different port
10:34:03 [Apache] Problem detected!
10:34:03 [Apache] Port 443 in use by ""C:\xampp\apache\bin\httpd.exe" -k runservice" with PID 1844!
10:34:03 [Apache] Apache WILL NOT start without the configured ports free!
10:34:03 [Apache] You need to uninstall/disable/reconfigure the blocking application
10:34:03 [Apache] or reconfigure Apache and the Control Panel to listen on a different port
10:34:03 [Apache] Attempting to start Apache service...
13:57:38 [mysql] Problem detected!
13:57:38 [mysql] Port 3306 in use by "C:\xampp\mysql\bin\mysqld.exe --defaults-file=c:\xampp\mysql\bin\my.ini mysql"!
13:57:38 [mysql] MySQL WILL NOT start without the configured ports free!
13:57:38 [mysql] You need to uninstall/disable/reconfigure the blocking application
13:57:38 [mysql] or reconfigure MySQL and the Control Panel to listen on a different port
13:57:38 [mysql] Attempting to start MySQL service...
13:57:45 [Apache] Problem detected!
13:57:45 [Apache] Port 80 in use by ""C:\xampp\apache\bin\httpd.exe" -k runservice" with PID 1844!
13:57:45 [Apache] Apache WILL NOT start without the configured ports free!
13:57:45 [Apache] You need to uninstall/disable/reconfigure the blocking application
13:57:45 [Apache] or reconfigure Apache and the Control Panel to listen on a different port
13:57:45 [Apache] Problem detected!
13:57:45 [Apache] Port 443 in use by ""C:\xampp\apache\bin\httpd.exe" -k runservice" with PID 1844!
13:57:45 [Apache] Apache WILL NOT start without the configured ports free!
13:57:45 [Apache] You need to uninstall/disable/reconfigure the blocking application
13:57:45 [Apache] or reconfigure Apache and the Control Panel to listen on a different port
13:57:45 [Apache] Attempting to start Apache service...
technicianatwhp
 
Posts: 1
Joined: 14. December 2018 14:47
XAMPP version: v3.2.2
Operating System: Windows 7

Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 80 guests