localhost/xampp not working

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

localhost/xampp not working

Postby Janno » 10. July 2018 11:59

I'm using Windows 10, and installed XAMMP 7.2.6. All went well, in the control panel all seems to be OK.

However, in the browser (Firefox), surfing to localhost/xampp I do get a page "Index of /xammp"
On that page is a link to the "parent directory".
Activating that link goes to xammp/dashboard, which is shown.

Something seems to be not working.

Any suggestions?
Janno
 
Posts: 30
Joined: 28. March 2009 16:57
Operating System: Vista

Re: localhost/xampp not working

Postby Altrea » 10. July 2018 12:04

All is working correctly.
The Dashboard is the "new" default welcome page of xampp.
The old orange administration page doesn't exists for some years now.
We don't provide any support via personal channels like PM, email, Skype, TeamViewer!

It's like porn for programmers 8)
User avatar
Altrea
AF Moderator
 
Posts: 9292
Joined: 17. August 2009 13:05
XAMPP version: several
Operating System: Windows 10 Pro x64

Re: localhost/xampp not working

Postby Nobbie » 10. July 2018 12:07

Janno wrote:Any suggestions?


just read newer documentation about Xampp instead of watching old tutorials or videos. The directory ./xampp was abolished years ago, instead there is only the dashboard at http://localhost. There is also an updated FAQ on https://www.apachefriends.org/faq_windows.html
Nobbie
 
Posts: 10508
Joined: 09. March 2008 13:04

Re: localhost/xampp not working

Postby Janno » 10. July 2018 12:48

Thanks!

I did discover the dashboard, but was not clever enough to understand that the installation guide was gone.

All is OK now, Joomla is up and running on XAMMP.
Janno
 
Posts: 30
Joined: 28. March 2009 16:57
Operating System: Vista


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 66 guests

cron