Apache won't start

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

Apache won't start

Postby EruxNick » 10. May 2018 16:32

Hi, I need some help with my XAMPP. When I'm going to start Apache I get this error

Code: Select all
[Tue Dec 01 15:36:59.759466 2015] [ssl:warn] [pid 7208:tid 256] AH01909: www.example.com:443:0 server certificate does NOT include an ID which matches the server name
[Tue Dec 01 15:37:00.241494 2015] [ssl:warn] [pid 7208:tid 256] AH01909: www.example.com:443:0 server certificate does NOT include an ID which matches the server name
[Tue Dec 01 15:37:00.280496 2015] [mpm_winnt:notice] [pid 7208:tid 256] AH00455: Apache/2.4.17 (Win32) OpenSSL/1.0.2d PHP/5.5.30 configured -- resuming normal operations
[Tue Dec 01 15:37:00.280496 2015] [mpm_winnt:notice] [pid 7208:tid 256] AH00456: Apache Lounge VC11 Server built: Oct 13 2015 10:54:13
[Tue Dec 01 15:37:00.280496 2015] [core:notice] [pid 7208:tid 256] AH00094: Command line: 'c:\\users\\usuario\\downloads\\xampp\\apache\\bin\\httpd.exe -d C:/Users/usuario/Downloads/xampp/apache'
[Tue Dec 01 15:37:00.282496 2015] [mpm_winnt:notice] [pid 7208:tid 256] AH00418: Parent: Created child process 6048
[Tue Dec 01 15:37:00.795525 2015] [ssl:warn] [pid 6048:tid 268] AH01909: www.example.com:443:0 server certificate does NOT include an ID which matches the server name
[Tue Dec 01 15:37:00.975536 2015] [ssl:warn] [pid 6048:tid 268] AH01909: www.example.com:443:0 server certificate does NOT include an ID which matches the server name
[Tue Dec 01 15:37:01.011538 2015] [mpm_winnt:notice] [pid 6048:tid 268] AH00354: Child: Starting 150 worker threads.
El sistema no puede encontrar la ruta especificada.


So I hope any of you could help me, thank you!
EruxNick
 
Posts: 2
Joined: 10. May 2018 16:29
XAMPP version: 3.2.2
Operating System: Windows 10

Re: Apache won't start

Postby Nobbie » 12. May 2018 09:39

Which error? I cannot see any. I see a bunch of messages, some of them a warning, some only a notice, but no errors at all. What am i overlooking?

Is anything going wrong?
Nobbie
 
Posts: 11620
Joined: 09. March 2008 13:04

Re: Apache won't start

Postby EruxNick » 12. May 2018 09:46

In a few words, I don't know exactly what it is, but "system" is using port 80 and I can't activate Apache
EruxNick
 
Posts: 2
Joined: 10. May 2018 16:29
XAMPP version: 3.2.2
Operating System: Windows 10

Re: Apache won't start

Postby Nobbie » 12. May 2018 11:54

Why dont you show us that message(s) instead?
Nobbie
 
Posts: 11620
Joined: 09. March 2008 13:04


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 89 guests