Admin button problem

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

Admin button problem

Postby Taiwan_Hans823 » 16. October 2017 05:29

Help me...
https://imgur.com/a/dSlso
Taiwan_Hans823
 
Posts: 3
Joined: 16. October 2017 03:54
XAMPP version: 7.1.8
Operating System: Windows 8.1, Windows 10

Re: Admin button problem

Postby JJ_Tagy » 16. October 2017 12:49

With no discussion, I am going to assume you want a reply to your title. The admin button isn’t active when the app or service isn’t running.
JJ_Tagy
 
Posts: 727
Joined: 30. January 2012 13:44
Operating System: Windows 10 Pro x64

Re: Admin button problem

Postby Altrea » 16. October 2017 13:34

Hi,

more Information is always more information

Efficient support can only be possible if we get all needed information as soon as possible. Report your issue as detailed as possible. Better to have too much information than too less.

Read more about the expected amount of information here: [Q&A] Insufficient debug information - base information

Of course these information should be accessible for the board search mechanisms. Please post all information as plain text, not as screenshots (except it is better explainable by a screenshot like format issues of your website). Use the provided BBCodes to structure your post and to indicate code snippets or quotations for better reading.

If possible don't provide information on third party servers only (image hosters, paste code services, etc). If these services decide to turn of their service these informations are lost and your thread is less helpful for others.

Source: [INFO] How to not fail getting help here

best wishes,
Altrea
We don't provide any support via personal channels like PM, email, Skype, TeamViewer!

It's like porn for programmers 8)
User avatar
Altrea
AF Moderator
 
Posts: 8965
Joined: 17. August 2009 13:05
XAMPP version: several
Operating System: Windows 10 Pro x64

Re: Admin button problem

Postby Taiwan_Hans823 » 17. October 2017 03:54

JJ_Tagy wrote:With no discussion, I am going to assume you want a reply to your title. The admin button isn’t active when the app or service isn’t running.


https://imgur.com/a/9ms9C
I highlighted with red boxes. As you can see, Apache and MySQL are running.
Taiwan_Hans823
 
Posts: 3
Joined: 16. October 2017 03:54
XAMPP version: 7.1.8
Operating System: Windows 8.1, Windows 10

Re: Admin button problem

Postby Nobbie » 17. October 2017 09:16

As you can also see, you seems to have Xampp installed twice, one in d:/xampp, the other in d:/XamppO

There is highlighted red error message which tells you, that you already have a Windows Service for Apache and MySQL which points to D:/XamppO instead of d:/Xampp. Therefore wrong Apache and MySQL are running, you should fix that.
Nobbie
 
Posts: 9771
Joined: 09. March 2008 13:04

Re: Admin button problem

Postby Taiwan_Hans823 » 23. October 2017 01:28

Nobbie wrote:As you can also see, you seems to have Xampp installed twice, one in d:/xampp, the other in d:/XamppO

There is highlighted red error message which tells you, that you already have a Windows Service for Apache and MySQL which points to D:/XamppO instead of d:/Xampp. Therefore wrong Apache and MySQL are running, you should fix that.

Thanks Nobbie. The problem solved!
Taiwan_Hans823
 
Posts: 3
Joined: 16. October 2017 03:54
XAMPP version: 7.1.8
Operating System: Windows 8.1, Windows 10


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 28 guests