WordPress Elementor Plugin cant find Server or something.

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

WordPress Elementor Plugin cant find Server or something.

Postby wpflash » 14. October 2017 01:35

Hi all, new to the forums, but have been using XAMPP for many years now.

I just installed the newest version of XAMPP for windows, and did a clean install of a Wordpress site which is working fine.
My problem is that I have loaded a plugin called Elementor which is a kind of webpage builder. It has you invoke it when you go to edit a page so that you can use it to edit the page, but when I try to invoke it, it trys to load and then it seems to time out and the browser window says:

The connection was reset
The connection to the server was reset while the page was loading.

This has something to do with the server but I do not know what.
I have already given it more memory, and tried increasing the PHP time, as was suggested to me, but to no avail.
I was hoping to get this to work on my Local XAMPP web server before doing it online.

Any help would be greatly appreciated.

Below are the error logs for the server when this happens.

[Fri Oct 13 13:03:58.236252 2017] [mpm_winnt:notice] [pid 6036:tid 164] AH00428: Parent: child process 4296 exited with status 3221225477 -- Restarting.
[Fri Oct 13 13:03:58.554270 2017] [ssl:warn] [pid 6036:tid 164] AH01909: www.example.com:443:0 server certificate does NOT include an ID which matches the server name
[Fri Oct 13 13:03:58.574271 2017] [mpm_winnt:notice] [pid 6036:tid 164] AH00455: Apache/2.4.27 (Win32) OpenSSL/1.0.2l PHP/7.1.9 configured -- resuming normal operations
[Fri Oct 13 13:03:58.574271 2017] [mpm_winnt:notice] [pid 6036:tid 164] AH00456: Apache Lounge VC14 Server built: Jul 9 2017 11:48:22
[Fri Oct 13 13:03:58.574271 2017] [core:notice] [pid 6036:tid 164] AH00094: Command line: 'e:\\xampp\\apache\\bin\\httpd.exe -d E:/xampp/apache'
[Fri Oct 13 13:03:58.575271 2017] [mpm_winnt:notice] [pid 6036:tid 164] AH00418: Parent: Created child process 5568
[Fri Oct 13 13:03:59.187306 2017] [ssl:warn] [pid 5568:tid 176] AH01909: www.example.com:443:0 server certificate does NOT include an ID which matches the server name
[Fri Oct 13 13:03:59.322314 2017] [ssl:warn] [pid 5568:tid 176] AH01909: www.example.com:443:0 server certificate does NOT include an ID which matches the server name
[Fri Oct 13 13:03:59.342315 2017] [mpm_winnt:notice] [pid 5568:tid 176] AH00354: Child: Starting 150 worker threads.



------------------------------------------------------------------------------------------------------
And Below is the System Information for Elementor for the WordPress installation.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


== Server Environment ==
Operating System: WINNT
Software: Apache/2.4.27 (Win32) OpenSSL/1.0.2l PHP/7.1.9
MySQL version: 5.5.5
PHP Version: 7.1.9
PHP Max Input Vars: 1000
PHP Max Post Size: 8M
GD Installed: Yes
Elementor Library: Connected

== WordPress Environment ==
Version: 4.8.2
Site URL: http://localhost/Sites/WP/wp-test
Home URL: http://localhost/Sites/WP/wp-test
WP Multisite: No
Max Upload Size: 2 MB
Memory limit: 256M
Permalink Structure: /%year%/%monthnum%/%day%/%postname%/
Language: en-US
Timezone: 0
Debug Mode: Active

== Theme ==
Name: Twenty Seventeen
Version: 1.3
Author: the WordPress team
Child Theme: No

== User ==
Role: administrator
WP Profile lang: en_US
User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:56.0) Gecko/20100101 Firefox/56.0

== Active Plugins ==
Elementor
Version: 1.7.11
Author: Elementor.com

== Debug ==
Errors: There are no errors to display








wpflash
wpflash
 
Posts: 1
Joined: 14. October 2017 01:16
XAMPP version: 7.1.9
Operating System: Windows &

Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: gsmith and 29 guests