Missing Parameter export.php: what & export_type

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

Missing Parameter export.php: what & export_type

Postby butchiki » 10. June 2017 22:16

I don't know if it's a bug or something but whenever i tried to export a database using phpmyadmin in google chrome using windows 10 pro x64, it always told me that there are missing parameter in export.php: what & export_type. I also tried the solution 'make $cfg['PmaAbsoluteUri'] empty' but still not working. I tried to export using firefox and it works but with google chrome it doesn't.
Image
butchiki
 
Posts: 3
Joined: 10. June 2017 22:04
XAMPP version: v3.2.2
Operating System: Windows 10 Pro x64

Re: Missing Parameter export.php: what & export_type

Postby Nobbie » 11. June 2017 10:34

I cannot see the image.
Nobbie
 
Posts: 9423
Joined: 09. March 2008 13:04

Re: Missing Parameter export.php: what & export_type

Postby butchiki » 12. June 2017 20:42

Here's the link to the image https://1drv.ms/i/s!Ar-eLe8nOfu3ih_3LgiKY9mthAZ9. And also i can't change the language of the interface.
butchiki
 
Posts: 3
Joined: 10. June 2017 22:04
XAMPP version: v3.2.2
Operating System: Windows 10 Pro x64

Re: Missing Parameter export.php: what & export_type

Postby Nobbie » 12. June 2017 22:05

I am sorry, i have never seen before this error, i have no idea what it is.
Nobbie
 
Posts: 9423
Joined: 09. March 2008 13:04

Re: Missing Parameter export.php: what & export_type

Postby butchiki » 13. June 2017 15:37

I already solved it. I just reset the setting of google chrome. Maybe I just change something setting in chrome. But still thanks for the availability
butchiki
 
Posts: 3
Joined: 10. June 2017 22:04
XAMPP version: v3.2.2
Operating System: Windows 10 Pro x64


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 30 guests

cron