Ports getting changed

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

Ports getting changed

Postby termanator1128 » 05. June 2017 04:32

This is have happened before but when I launched Apache everything loaded fine but when I went to the PHPMyAdmin and clicked on a database the ports changed from 80 and 443 to just a random 5 digit port and I cannot go into the database. Also, the ports 80 and 443 are still being used by it as the httpd.exe as well as the ones it changes to.
termanator1128
 
Posts: 3
Joined: 24. January 2016 04:09
Operating System: Windows 8

Re: Ports getting changed

Postby termanator1128 » 05. June 2017 04:39

Not sure if this helps or not but here is the error log from it https://pastebin.com/pNRzEjGL
termanator1128
 
Posts: 3
Joined: 24. January 2016 04:09
Operating System: Windows 8

Re: Ports getting changed

Postby Nobbie » 05. June 2017 09:33

termanator1128 wrote:Not sure if this helps or not but here is the error log from it https://pastebin.com/pNRzEjGL


No that does not help. It would be helpfull if you tell us exactly the behaviour and messages of your browser instead of "i cannot go into the database".
Nobbie
 
Posts: 9432
Joined: 09. March 2008 13:04

Re: Ports getting changed

Postby JJ_Tagy » 05. June 2017 13:07

HTTP ports changing in the control panel is normal when you have activity. The control panel can't distinguish between listening port and other active ports. So as long as they are right in the configuration and upon start you are good. That won't affect you accessing the database. You probably have some other issue.
JJ_Tagy
 
Posts: 719
Joined: 30. January 2012 13:44
Operating System: Windows 10 Pro x64


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 52 guests