Problem with localhost

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

Problem with localhost

Postby Ornitorrinco » 05. March 2017 00:08

I installed XAMPP on Windows but when I try to open localhost the dashboard page doesnt show up. It is not connecting correctly.

I checked the configuration on the proxy section on my Firefox browser and also checked my host file on my xampp carpet. Both were ok.

I dont know what to do.
Ornitorrinco
 
Posts: 3
Joined: 04. March 2017 23:56
XAMPP version: 3.2.2
Operating System: Windows and Linux

Re: Problem with localhost

Postby Altrea » 05. March 2017 03:54

Is Apache started?
Did you change anything?
We don't provide any support via personal channels like PM, email, Skype, TeamViewer!

It's like porn for programmers 8)
User avatar
Altrea
AF Moderator
 
Posts: 8849
Joined: 17. August 2009 13:05
XAMPP version: several
Operating System: Windows 10 Pro x64

Re: Problem with localhost

Postby bergssprangare » 06. March 2017 22:34

Have the same issue, Local host not accessible ,but Virtual Server starts . Error message in Chrome : "localhost refused to connect."

Appache log:

[Mon Mar 06 21:37:12.521862 2017] [ssl:warn] [pid 8580:tid 596] AH01909: www.example.com:443:0 server certificate does NOT include an ID which matches the server name
[Mon Mar 06 21:37:12.608439 2017] [core:warn] [pid 8580:tid 596] AH00098: pid file J:/xampp/apache/logs/httpd.pid overwritten -- Unclean shutdown of previous Apache run?
[Mon Mar 06 21:37:12.707027 2017] [ssl:warn] [pid 8580:tid 596] AH01909: www.example.com:443:0 server certificate does NOT include an ID which matches the server name
[Mon Mar 06 21:37:13.502262 2017] [mpm_winnt:notice] [pid 8580:tid 596] AH00455: Apache/2.4.17 (Win32) OpenSSL/1.0.2d PHP/5.5.30 configured -- resuming normal operations
[Mon Mar 06 21:37:13.502262 2017] [mpm_winnt:notice] [pid 8580:tid 596] AH00456: Apache Lounge VC11 Server built: Oct 13 2015 10:54:13
[Mon Mar 06 21:37:13.502262 2017] [core:notice] [pid 8580:tid 596] AH00094: Command line: 'j:\\xampp\\apache\\bin\\httpd.exe -d J:/xampp/apache'
[Mon Mar 06 21:37:13.503761 2017] [mpm_winnt:notice] [pid 8580:tid 596] AH00418: Parent: Created child process 420
[Mon Mar 06 21:37:14.204391 2017] [ssl:warn] [pid 420:tid 564] AH01909: www.example.com:443:0 server certificate does NOT include an ID which matches the server name
[Mon Mar 06 21:37:14.370541 2017] [ssl:warn] [pid 420:tid 564] AH01909: www.example.com:443:0 server certificate does NOT include an ID which matches the server name
[Mon Mar 06 21:37:14.422088 2017] [mpm_winnt:notice] [pid 420:tid 564] AH00354: Child: Starting 150 worker threads.

Error Log
bergssprangare
 
Posts: 1
Joined: 06. March 2017 22:26
XAMPP version: 3.2.1
Operating System: Windows 10

Re: Problem with localhost

Postby Ornitorrinco » 07. March 2017 00:10

Yes, I started the Control Panel and I did not change anything.
Ornitorrinco
 
Posts: 3
Joined: 04. March 2017 23:56
XAMPP version: 3.2.2
Operating System: Windows and Linux

Re: Problem with localhost

Postby faospark » 07. March 2017 11:45

if you have installed xampp outside the program files
first close all xampp related applications that are open
then navigate to your xampp installation folder and run(click) set_xampp.bat
after that just make sure to run all xampp as an admin to check if things are running
User avatar
faospark
 
Posts: 7
Joined: 07. March 2017 11:40
XAMPP version: 7.1.1
Operating System: windows 10

Re: Problem with localhost

Postby Altrea » 07. March 2017 11:53

Ornitorrinco wrote:Yes, I started the Control Panel and I did not change anything.

Not only the control panel, you need to start Apache in the control panel too.
Apache is only started successfully if there is a green running label visible constantly next to the Apache label.
We don't provide any support via personal channels like PM, email, Skype, TeamViewer!

It's like porn for programmers 8)
User avatar
Altrea
AF Moderator
 
Posts: 8849
Joined: 17. August 2009 13:05
XAMPP version: several
Operating System: Windows 10 Pro x64

Re: Problem with localhost

Postby Ornitorrinco » 07. March 2017 23:06

Yes, I started Apache and MySQL.

I ran the setup-xampp.bat file and it says: "xampp: test for the php.exe succesfully passed". It shows the Apache signature and in the end says: "Sorry; but... nothing to do!".
Ornitorrinco
 
Posts: 3
Joined: 04. March 2017 23:56
XAMPP version: 3.2.2
Operating System: Windows and Linux


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 68 guests