Help with Virtual Hosts.

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

Help with Virtual Hosts.

Postby Vedita BR » 10. February 2017 04:13

My client on LAN keep getting this error as reported by Virtual Hosts Site's error log...
Code: Select all
[Fri Feb 10 00:56:18.323387 2017] [authz_core:error] [pid 3720:tid 1888] [client 192.168.1.120:1575] AH01630: client denied by server configuration: D:/Servers/dnas/eu-gw/v2.5_i-connect


here is the site's access log
Code: Select all
192.168.1.120 - - [10/Feb/2017:00:56:18 -0200] "POST /eu-gw/v2.5_i-connect HTTP/1.0" 403 1060 "-" "open sesame asdfjkl"


whats could be wrong with my virtual host's config?

Code: Select all
<VirtualHost 192.168.1.5:443>
   SSLEngine on
   SSLCipherSuite ALL
   SSLCertificateFile    D:/Servers/dnas/ssl/cert-eu.pem
   SSLCertificateKeyFile D:/Servers/dnas/ssl/cert-eu-key.pem
   SSLCertificateChainFile D:/Servers/dnas/ssl/ca-cert.pem

   ServerName gate1.eu.dnas.playstation.org
   ServerAlias gate1.eu.dnas.playstaion.org

   ServerAdmin webmaster@localhost

   DocumentRoot D:/Servers/dnas
   <Directory />
      Options FollowSymLinks
      AllowOverride None
   </Directory>

   <Directory "D:/Servers/dnas">
      Options -Indexes
      Order allow,deny
      Allow from all
   </Directory>

   # needed because of linknames being non-php
   <FilesMatch "v2.5_i-connect">
       SetHandler application/x-httpd-php
   </FilesMatch>
   <FilesMatch "v2.5_others">
       SetHandler application/x-httpd-php
   </FilesMatch>

   ErrorLog logs/dnas_error.log

   # Possible values include: debug, info, notice, warn, error, crit,
   # alert, emerg.
   LogLevel warn

   CustomLog logs/dnas_access.log combined


   <FilesMatch "\.(cgi|shtml|phtml|php)$">
      SSLOptions +StdEnvVars
   </FilesMatch>
   <Directory /cgi-bin>
      SSLOptions +StdEnvVars
   </Directory>

   BrowserMatch "MSIE [2-6]" \
      nokeepalive ssl-unclean-shutdown \
      downgrade-1.0 force-response-1.0
   # MSIE 7 and newer should be able to use keepalive
   BrowserMatch "MSIE [17-9]" ssl-unclean-shutdown

</VirtualHost>


I'm on Windows 10 Pro x64 Build 14393.693
XAMMP version...
Code: Select all
ApacheFriends XAMPP Version 5.6.30

  + Apache 2.4.25
  + MariaDB 10.1.21
  + PHP 5.6.30 (VC11 X86 32bit thread safe) + PEAR
  + phpMyAdmin 4.6.5.2
  + OpenSSL 1.0.2d
  + ADOdb 518a
  + Mercury Mail Transport System v4.63 (not included in the portable version)
  + FileZilla FTP Server 0.9.41 (not included in the portable version)
  + Webalizer 2.23-04 (not included in the portable version)
  + Strawberry Perl 5.16.1.1 Portable
  + Tomcat 7.0.56
  + XAMPP Control Panel Version 3.2.2 by hackattack142 (Great Thanks!!))
    See: http://www.apachefriends.org/f/viewtopic.php?f=16&t=46743
  + XAMPP mailToDisk 1.0 (write emails via PHP on local disk in <xampp>\mailoutput. Activated in the php.ini as mail default.)


any hint is precious for me :mrgreen:
Vedita BR
 
Posts: 3
Joined: 07. February 2017 02:52
XAMPP version: 5.6.30
Operating System: Windows 10

Re: Help with Virtual Hosts.

Postby Nobbie » 10. February 2017 11:33

Vedita BR wrote:any hint is precious for me :mrgreen:


"Allow from all" is deprecated since a long time, you have to use "Require ..." instead (i.e. "Require all granted"). See https://httpd.apache.org/docs/2.4/upgrading.html
Nobbie
 
Posts: 9767
Joined: 09. March 2008 13:04


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 70 guests