Problem not running Apache

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

Problem not running Apache

Postby gumkac123 » 14. November 2016 14:49

Problem detected!
14:44:10 [Apache] Port 80 in use by "Unable to open process" with PID 4!
14:44:10 [Apache] Apache WILL NOT start without the configured ports free!
14:44:10 [Apache] You need to uninstall/disable/reconfigure the blocking application
14:44:10 [Apache] or reconfigure Apache and the Control Panel to listen on a different port
14:44:10 [Apache] Attempting to start Apache app...
14:44:10 [Apache] Status change detected: running
14:44:12 [Apache] Status change detected: stopped
14:44:12 [Apache] Error: Apache shutdown unexpectedly.
14:44:12 [Apache] This may be due to a blocked port, missing dependencies,
14:44:12 [Apache] improper privileges, a crash, or a shutdown by another method.
14:44:12 [Apache] Press the Logs button to view error logs and check
14:44:12 [Apache] the Windows Event Viewer for more clues
14:44:12 [Apache] If you need more help, copy and post this
14:44:12 [Apache] entire log window on the forums
gumkac123
 
Posts: 1
Joined: 14. November 2016 14:47
XAMPP version: 3.2.2
Operating System: Windows 10

Re: Problem not running Apache

Postby tm01 » 14. November 2016 19:55

tm01
 
Posts: 35
Joined: 03. November 2016 16:20
XAMPP version: 3.2.2
Operating System: Win7

Re: Problem not running Apache

Postby Nobbie » 15. November 2016 12:10

tm01 wrote:2. Stop IIS.


..
3. De-install IIS
Nobbie
 
Posts: 9432
Joined: 09. March 2008 13:04


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: Nobbie and 53 guests